Земният и тайнствен път на всяка зодия – Овен и Телец

  • Сподели:
Земният и тайнствен път на всяка зодия – Овен и Телец

Зодиите са пряко свързани с темперамента, нрава и характера на определен човек, а начина по който астролозите успяват да разкодират тези важни критерии, по които да направят пълен анализ на личността, се крият в близката връзка между астрологичните знаци и Планетите. Всеки има своя предначертана съдба и зодиакалният знак е един от начините, чрез който можем да разберем какво се крие в нашето минало и бъдеще.

Зодиакалните знаци са дванадесет, именно колкото са и месеците от годината и всеки зодиакален знак упражнява влияние над тези хора, които са родени под неговото управление.

Зодиите имат способността да ни разкрият по какъв начин този астрологичен знак ще успее да премине през своя земен път.  Разберете каква е предначертаната съдба на всяка зодия и по какъв начин ще се развие животът ѝ.

Овен
Всички хора, които са родени в периода между 21 март – 20 април, носят знака на Овена. Още от самото си раждане, хората носещи знака на Овена са орисани да бъдат трудолюбиви и да могат да се справят с всякакъв вид работа. Повечето хора родени под този астрологичен знак, ще притежават слабо тяло, издължено лице, големи и красиви очи. Този знак ще носи със себе си, както положителните черти, като - добрина и топлина, които често ще излъчва, така и отрицателните - като скъперничество и необуздан гняв, които нямат да му дават мира.

Когато се ядоса, ще е способен да изпепели всичко около себе си само с поглед, а лицето му ще става яростно червено. Орисано му е да бъде харесван и уважаван от останалите хора и бързо да завързва нови познанства. Той ще се отличава от останалите зодиакални знаци със своята сила, смелост и упоритост.

Дори на пръв поглед срамежлив, Овенът лесно ще спечелва сърцата на влиятелните хора, които от своя страна ще му помогнат да успее и да се издигне в живота. Голяма част от хората от близкото му обкръжение тайно ще завиждат на успехите и целеустремеността му. Животът му ще бъде изпълнен с много щастие и една наистина голяма и разтърсваща любов, която ще помни докрая на дните си.

Единственото от което, трябва да се пази този знак е от екстремни спортове, свързани с височини и гмуркане в дълбоки води. Този знак ще бъде много привързан към своя спътник в живота, а по тялото си ще има белег, който ще му напомня да бъде по-предпазлив и да спре да се хвърля с главата надолу в неизвестни посоки и начинания.

Съдбата му е предначертала щастлив път, изпълнен с много благополучия и кариерни постижения, както и една силна любов от семейството му, която ще го вдигна на крака и в най-трудните му моменти и никога няма да му позволява да се предаде и да развее бялото знаме, защото именно най-близките му хора ще му дават силата да се бори и да се движи директно към своите цели.

Телец
Тази зодия ще упражнява влияние между 21 април – 20 май. Родените под този астрологичен знак ще бъдат умни и енергични, ще обичат уюта на своя дом, както и домакинските задължения. Ще правят всичко с много вкус и ще изпипват детайлите, особено когато става на дума за мястото, на което те ще се отпускат и изолират от социалния хаос.

Предначертано му е да бъде изключително смел, добър и да бъде привлечен от интелигентите личности, които ще обогатяват духовно неговия земен път. Преди да достигне средна възраст, той ще разхищава своето време и средства необмислено, но след това ще се промени значително, дори ще стане прекалено пестелив и истински скъперник.

Ще бъде духовно извисен и често ще посещава храмове и места, пряко обвързани с Бога. Лицето му ще излъчва строгост и хладина, а по ръцете си ще носи белег, който ще го връща в миналото, винаги, когато го погледне. Този знак трудно ще се доверява на другите хора и никога няма да вярва сляпо, дори и на най-близкото си обкръжение.

Телецът ще има възможността търпеливо да изслушва останалите хора, като само от техните думи, ще успява да си извлече правилните изводи за това, какви хора са в действителност и каква е тяхната цел в живота.

Този знак ще бъде особено мълчалив, но изключително проницателен и духовен. Ще обича похвалите, както и вниманието на другите, около неговата собствена особа.

Когато говори той няма да спира да движи своя поглед, повечето хора родени под този знак ще бъдат високи, самонадеяни и горделиви. Всеки път, когато Телецът усети някаква неправда, искрено ще се разгневява. Не му е писано да бъде богат, както и да пътува прекалено много в други държави. Повечето представители на тази зодия ще сключат брак, още когато са прекалено млади и невинни, именно поради тази причини и повечето от тези бракове няма да бъдат толкова успешни.

Дори и когато другите не ги подкрепят и странят от тях, Телците  никога няма да се откажат да се борят и да печелят своите собствени малки победи. Ще притежават развито чувство за търговия и определено това ще им се отдава, а голяма част от представителите на този знак, ще имат наклонности насочени към изкуството. Телците ще се радват на солидно поколение, изпълнено предимно с мъжки потомци.