Жената Дева – любопитни черти от нейния характер

  • Сподели:
Жената Дева – любопитни черти от нейния характер

Девата е шестият астрологичен знак, управляван от планетата Меркурий. Тази зодия обхваща периода между 23 август – 22 септември.

Жената Дева е символ на безкраен приток от енергия. Тя е съчетание между разум, организираност, красота и забава. Дори и сред цяла тълпа от хора, ще можете лесно да разпознаете тази мила и забавна личност, която е непрестанно в движение.

Девата е земна, интелектуална и творческа натура. Жените представителки на тази зодия имат поглед към детайлите, а тяхното въображение, определено ги отличава от останалите жени, дори и малко придирчиви, те обичат да изпипват и най-дребните детайли до край, просто защото винаги се стремят към пълното съвършенство.

Този усет и добър вкус им помагат да изградят истински шедьоври. 

Жената Дева е чистосърдечна, жива, отракана, интелигентна, магнетична и изпълнена с енергия. За тази жена не важи принципа – ''Колкото повече, толкова по- -добре!'' – напротив, тя се стреми да притежава малко, но качествени и оригинални предмети, които носят своя собствена символика и магия.

За нея не е важно на всяка цена да се вписва в тълпата, за нея е по-важно да изпъква благодарение на собствените си възможности и качества, които тя наистина притежава в изобилие. 

Лъчезарна, мила, създаваща настроение, тя умее да забавлява хората около себе си, чрез своята оригиналност и прилив на адреналин. Повечето жени представителки на тази зодия са дребни на ръст с красиви черти на лицето, излъчващи магия и позитивизъм.

Дори и на моменти да изглежда като ходещо торнадо, тази жена носи голямо сърце и е достатъчно разумна, за да не се впуска сама в излишни конфликти и скандали. Човек може да я разгневи единствено и когато подходи с неуважение и лъжи към нея, тогава това ходещо торнадо се превръща в смъртоносно. 

Жената Дева е трудолюбива, всеотдайна, с вкус към детайлите и творчески подход – тя наистина е уникална и различна от останалите представителки на зодиака, тъй като носи една чиста и позитивна енергия, която бързо успява да предаде и на останалите хора.    

Тази жена е способна да вкара много време и усилия, за да направи своя дом уникален, ако е нужно ще преподреди всички мебели, за да постигне желаната енергия, ще изработи с подръчни средства оригинални декорации. Жената Дева особено много държи на своето семейство, както и на дома, за нея тези две неща са важната дърпаща сила, без която тя не би могла да съществува.

Когато обича Девата, това е от сърце и от душа, а за любимите си хора, тази жена би дала живота си, защото е достатъчно всеотдайна и грижовна, че никога не би пренебрегнала техните чувства и щастие.

Майка орлица и жена мечта, с Девата човек може да изпита наистина една цветна гама от чувства, която ще го държи постоянно жив, защото тази жена е изключително забавна и готова да се впусне във весели състезания, които биха и донесли още повече настроение и емоции.

Препоръчваме ви и: Жената Близнаци – любопитни черти от нейния характер

Жената Телец - любопитни черти от нейния характер

Жената Овен - любопитни черти от нейния характер

Пет начина да загубите любимия мъж

Какви са зодиите в секса и как се ядосват те – Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби