Жената Скорпион – любопитни черти от нейния характер

  • Сподели:
Жената Скорпион – любопитни черти от нейния характер

Скорпионът е осмата зодия в Астрологията, свързана със съзвездието Скорпион и обхваща периода между 23 октомври – 22 ноември. Планетите управляващи този зодиакален знак са Плутон и Марс, а неговата стихия е вода.

Жената Скорпион притежава силен характер, доза загадъчност и самоувереност. Тази жена е изключително проницателна и бързо успява да направи пълен профил на всеки, който се е изправил пред погледът ѝ.

Разполага със силна интуиция и шесто чувство, които успяват да и подскажат предстоящите неприятности. Тази жена е олицетворение на женственост, сила, красота и свръх интелигентност. В очите на останалите, тя изпъква със своята мистичност, тъй като никога не изважда на показ чувствата и емоциите си, а това я прави още по-уникална и тайнствена.

Жената Скорпион е най-силната дама в Зодиака, притежаваща всички нужни качества за да постига бързо своите цели и желания. Тя не се страхува да рискува и в голям процент от случаите, тези рискове и носят солидни печалби. 

Тази дама е известна със своята решителност, самостоятелност и сила, именно поради тези качества, тя винаги застава начело на групата, тъй като притежава силни лидерски качества, както бърз и остър ум като бръснач.

За нея е важно да бъде директна и открита, и никога не си позволява да премълчи това, което мисли, дори и често пъти с тези свои думи да наранява събеседниците си, тя предпочита да остане вярна на себе си и напълно откровена. Тя определено се стреми да доминира и на всяка цена да се чува нейното мнение, точно поради тази причина отстрани изглежда свръх властна, принципна и настойчива, но именно тези нейни черти ѝ помагат да отключва повечето врати по пътя към успеха.

Упорита, харизматична, сексуална тази жена пленява всички от пръв поглед и определено хората изпитват респект към тази поразително красива дама. Жената Скорпион, освен че е облечена в мистериозност и загадъчност, тя е и особено проницателна, защото успява винаги да разконспирира хората, които правят някаква измама или не са напълно откровени с нея.  

Тя изпитва нуждата да помага на хората, които по някакъв начин са използвани и наранени. В тези моменти тя няма да остане безучастна, а ще изсипе своя гняв върху хората, които си позволяват подобни своеволия. Жената Скорпион е верен приятел, от който човек може да чуе само и единствено истината, колкото и да е болезнена тя, тази дама няма да ви я спести с цел да ви предпази ще бъде напълно откровена с вас.

Тази жена е изключително сексуална и самото изражение излъчва пламенност, която бързо подкосява мъжките крака – тя с поглед може да накара мъжа да си говори сам и да не знае на кой свят всъщност се намира. В леглото, тя е страстна, импулсивна и гонеща разнообразието. 

Жената Скорпион е привлечена от силни и интелигентни мъже, с които може да говори открито, без те да имат проблем с нейните разсъждения.

Мъжът до нея трябва да е достатъчно смел, за да се хвърля директно в нейните безумци и шантави желания. Тя е работлива, усърдна, предана, интелигентна, дисциплинирана, магнетична, дива и изключително сексапилна, енергична, забавна - жена за която си мечтае, всеки един представител на мъжкия пол.

Жената Скорпион е дама със стил и висока класа, определено има афинитет към красивите и скъпи вещи, както и целенасочено се стреми да постигне един по-добър и успешен начин на живот и за тази цел е готова да вложи всичките си сили, време и средства, за да постигне мечтания и луксозен дом.

Препоръчваме ви и: Жената Близнаци – любопитни черти от нейния характер

Жената Телец - любопитни черти от нейния характер

Жената Овен - любопитни черти от нейния характер

Пет начина да загубите любимия мъж

Какви са зодиите в секса и как се ядосват те – Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби