Жената Везни – любопитни черти от нейния характер

  • Сподели:
Жената Везни – любопитни черти от нейния характер

Везните носят седмия знак в Астрологията и са управлявани от планетата Венера. Те са въздушна зодия, която обхваща периода между 22 септември – 23 октомври. 

Жената Везни е комуникативна, забавна, харизматична и изключително разумна. Тази жена е ръководена от своето чувство за справедливост, което винаги изпъква, дори и в най-конфликтните ситуации, тя се стреми да подходи разумно и да зареди останалите хора с много мъдри и положителни съвети, чрез които по-лесно да се справят с трудностите. 

Това е жена носеща душата на дете, но с тялото на възрастен човек – обича да мечтае, да пътува и да се раздава в своите връзки, а нейната дипломатичност ѝ помага да внедри ред, там където той е нужен.

Везните са изключително социални и интересни събеседници, с които човек изпитва истинска наслада в общуването си с тях. Този знак носи положителна енергия, която почти винаги насочва в потушаването на конфликти. Жената представителка на тази зодия освен, че е изключително разумна, но е и много интелигентна, не ѝ липсва дар слово, нито пък любознателност, тя обича да задава въпроси и да събира информация. 

В любовта тя знае как да се раздава, дори често пъти поставя нуждите на своя партньор, пред своите собствени, защото е всеотдайна, грижовна, сърдечна и обича с цялото си сърце и докрай своя партньор.

Жените представителки на този въздушен знак имат магнетично излъчване, красива усмивка и лесно успяват да привлекат мъжките погледи към себе си, тъй като са отворени към всякакви теми, а пък и не им липсва дарба да се шегуват и да забавляват останалите. 

Жената Везни добре осъзнава своите положителни качества, с които разполага – красота, елегантност, магнетизъм, чувство за хумор и определено не се притеснява да ги вкара в действие и чрез тях да привлича мъжкото внимание.

Тя обича да флиртува и да се радва на всеки миг, който ѝ предоставя живота. Тази жена носи силна сексуална енергия, която я превръща в истинска богиня под чаршафите и въпреки че на пръв поглед изглежда сдържана и обрана в коментарите си, тя е като бомба със закъснител и когато човек наистина я опознае, разбира, че времето и усилията наистина са си стрували, защото тя умее да се превъплъщава в човек, който точно в този момент ти е изключително нужен, като верен приятел, който дава мъдри съвети и на когото може винаги да разчита.

Когато обича, то наистина е безусловно и сърдечно. Дори и да не показва своите емоции и да изглежда така, сякаш владее положението, често пъти тя изпада в състояния, които не умее да контролира, но тези състояния винаги са породени от някаква неправда или болка, която са ѝ причинили.

Тази жена изпитва силна нужда от любов, от истинска, разтърсваща и споделена любов, която може да изпълни нейния свят с още повече мечти и планове за бъдещето.

С каквото ѝ да се занимава почти винаги нейните мисли са насочени към любимите хора, защото за нея да обичаш някого, означава да си истински привилегирован от живота. 
 

Предлагаме ви и: Жената Близнаци – любопитни черти от нейния характер

Жената Телец - любопитни черти от нейния характер

Жената Овен - любопитни черти от нейния характер

Пет начина да загубите любимия мъж

Какви са зодиите в секса и как се ядосват те – Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей и Риби