Адел и Рич Пол са сгодени

  • Сподели:
Адел и Рич Пол са сгодени

Щастливата новина идва от ''много надежден източник'' в бранша. Певицата "ще се омъжи за спортния агент това лято", тъй като носи ослепителен диамантен пръстен на последното си шоу във Вегас.

34-годишната певица и 41-годишният ѝ партньор планират сватба през лятото, две години след като оповестиха публично връзката си. В подкрепа на новината Адел беше забелязана да носи огромен диамантен пръстен на последното си шоу в Лас Вегас през уикенда.

Изпълнителката на хита ''Easy On Me'' носи годежния пръстен още от февруари миналата година, когато дебютира с блясъка на наградите BRIT през 2022 г. Макар това да подсказва, че двойката е сгодена поне от година, те никога не са потвърждавали официално, че ще се женят.

Адел е от известните личности, които предпочита да пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите, но тя много открито е заявявала любовта си към Рич Пол. През декември тя отдаде почит на слуховете за годеника си, като му посвети песен по време на едно от шоутата си във Вегас.

Адел добави: "Обичам го повече от целия си живот и му пожелавам честит рожден ден - името му е Рич!"