Ан Хатауей: 40-те ми се струват като подарък

  • Сподели:
Ан Хатауей: 40-те ми се струват като подарък

Три неща са сигурни в живота: смъртта, данъците и Ан Хатауей във Версаче. Актрисата блесна в червена рокля на италианската къща по време на нюйоркската премиера на филма ''The Idea Of You''.

Дългогодишната посланичка на Versace позира на събитието в безумно красива рубиненочервена рокля. Подобно на много от визиите ѝ на Versace, роклята на Хатауей имаше корсетно закопчаване и характерния за марката прилепнал силует. Корсетът на роклята ѝ - със скулптурно деколте и изрязани части точно под бюста - е моделиран по корсет от пролетната колекция на Versace за 1995 г. Наред с откритите кантове, които преминаваха през цялата рокля, имаше и дръзка странична цепка, която добави драматизъм, докато Хатауей се изявяваше на червения килим. С рокля като тази на Versace е логично Хатауей и стилистката ѝ Ерин Уолш да сведат аксесоарите до минимум. 

Според синопсиса на романтичната комедия "Идеята за теб", режисирана от Майкъл Шолоутър, базирана на едноименния роман на Робин Лий, филмът разказва за любовната връзка между 40-годишната разведена майка Солен и 24-годишния Хейс, вокалист на най-горещата момчешка музикална банда ''August Moon''.

На премиерата на филма в Ню Йорк Хатауей заяви, че филмът е като подарък за рождения ѝ ден. "Навърших 40 години в деня преди да снимаме 40-ия рожден ден на Солен", каза тя. А в интервю за New York Times Хатауей отвори дума за кариерата, възрастта си и един важен етап от живота ѝ. 

''Чувствам се благословена на 40. Четиридесетте са подарък. Не знам дали да определям възрастта си като средна. Не я приемам толкова сериозно. Животът е непредсказуем. Като крайъгълни камъни определям по-скоро други неща. Обикновено не говоря за това, но вече над 5 години не съм пила алкохол. Ето това е важен момент за мен. Пиенето беше вид начин да се справя със соматичния стрес, свързан с това, че не се чувствах комфортно в тялото си.''

Хатауей за първи път говори открито за трезвеността си през януари 2019 г. в "Шоуто на Елън ДеДженеръс", като заяви, че е решила да спре да пие, докато синът ѝ Джонатан не порасне и не се отдели в свой собствен дом. Актрисата уточни, че решението ѝ не е осъдително спрямо другите хора, а взето на база нейния личен негативен опит, обяснявайки, че последният ѝ махмурлук е продължил цели пет дни.

"Не смятам, че пиенето е нещо лошо. Просто начинът, по който ми влияе на мен, е зле. Това не е моралистична позиция."