Топ с пера и дънки: това е безпогрешната формула на Ан Хатауей

  • Сподели:
Топ с пера и дънки: това е безпогрешната формула на Ан Хатауей

Актрисата е в разгара на промоционално турне за новия си проект "The Idea of Having You", а стилът ѝ продължава да привлича вниманието.

Хатауей, известна със своите завладяващи изпълнения и безспорен чар, продължава да пленява публиката с талант и грация. От пробивната си роля в ''Дневниците на принцесата'' до ролята ѝ в ''Клетниците'', за която спечели ''Оскар'', Хатауей доказа, че е многостранна и надарена актриса, която безпроблемно преминава между жанрове и образи. Този път ще я видим във филм на Prime Video, в който тя играе заедно с Николас Галицин и чието първо официално представяне послужи за свободна изява на страхотния ѝ вкус към модата. 

Според синопсиса на романтичната комедия, режисирана от Майкъл Шолоутър, базирана на едноименния роман на Робин Лий, филмът разказва за любовната връзка между 40-годишна разведена майка и 24-годишен вокалист на най-горещата момчешка музикална банда ''August Moon''.

За да представи този филмов проект, на който е и продуцент, на фестивала SXSW в Остин, Тексас, актрисата избра сатенен топ без ръкави с пера, придавайки му изтънченост, каквато обикновено се изисква за този тип събития. Вместо обаче да избере панталон от същия сатенен материал като топа, Хатауей заложи на разкроени дънки с пачуърк детайли. Съчетаването на топ с пера с дънки може да се окаже неочаквана комбинация. С този детайл обаче холивудската звезда показва, че този тип горнище не е задължително да се отдава на прекалено официални визии, а може да се комбинира по много начини. В допълнение към интересната смесица от текстури, създадена от тази компилация, Хатауей стига до заключението, че ако перата се комбинират с по-ежедневни дрехи като дънки, резултатът е абсолютен успех.

Актрисата е една от онези модни икони, които винаги се застъпват за това да докажат, че дрехите нямат срок на годност, а с тази комбинация от топ с пера и дънки тя потвърждава, че стилът изглежда добре, независимо на колко години сте.