Ан Хатауей е най-новата икона на Versace

  • Сподели:
Ан Хатауей е най-новата икона на Versace

Може би дяволът носи Versace.

За никого не е тайна, че Ан Хатауей се е утвърдила като една от най-стилните жени в Холивуд, а актрисата получава своето възмездие в новата кампания на Versace - марка, която в момента е също толкова гореща, колкото и актрисата.

По-рано тази година къщата пусна своята колекция Icons с участието на Хатауей и изпълнителя Крис Лий, а в най-новата инсталация Хатауей скача върху тенденцията за преосмисляне на работното облекло.

На новите кадри, публикувани от марката в сряда - заснети от известното фотографско дуо Мерт и Маркус (Мерт Алас и Маркус Пиггот) - Хатауей е облечена в дълъг черен кожен тренч с кройка, наподобяваща блейзър (включително рамене и ревери), който се спуска почти до пъпа ѝ. Въпреки че Ан е без риза, тя добавя подходящ колан, украсен със златна катарама във формата на характерния за марката мотив House Greca, който държи якето затворено.

Тя добави класическа черна чанта, която също беше украсена с прочутия обков. Хатауей се отказа от бижутата и оформи косата си в разрошена прическа с бретон на челото.

На друга снимка Хатауей продължи да придава модерен облик на бизнес облеклото в черен кожен блейзър и минижуп, които съчетаваше с подходяща ролетка и координирани високи ботуши до коляното.

На третата снимка, която беше единствената цветна, Хатауей замени работното облекло за уикенд тоалет, който включваше дълго палто в цвят на камила, широки дънки и бяла блуза с котешка панделка и многократно изписан надпис "Versace" по плата.

В прессъобщение за промотиране на новите версии Хатауей обясни защо ѝ харесва да работи с модната къща, като я нарече "лидер" в областта на приобщаването.

"Иконичната модна къща Versace предлага смел, изискан, забавен и силен дизайн, съчетан с безупречна италианска изработка", каза тя. "Те са целенасочени и сериозни в работата си като мисловни лидери по въпросите на приобщаването и винаги се стремят да използват значителната си платформа, за да оценяват и насърчават овластяването на жените, както и да защитават правата на ЛГБТИКВ+. Те са модна компания с много истинско сърце и за мен е чест да продължа да работя с тях по следващата глава от колекцията Versace Icons."

Виж още