Бриджит Нилсен доказва, че майчинството е въпрос на любов, а не на възраст

  • Сподели:
Бриджит Нилсен доказва, че майчинството е въпрос на любов, а не на възраст

Актрисата, модел и певица Бриджит Нилсен продължава да живее живота си въз основа на собствените си убеждения, без да се влияе от ограниченията, които ѝ налага обществото. И днес тази 59-годишна жена процъфтява повече от всякога в личния си живот.

С 43-годишния си любящ съпруг до себе си и 4-годишната им дъщеря Нилсен доказва, че майчинството е въпрос на любов, а не на възраст. И най-вече тя ни показва, че за да живеем щастливо, трябва да слушаме сърцето си, а не това, което казват другите.

High View Art се възхищава на силата и решителността, с които Бриджит води живота си. Ще споделим вдъхновяващата история на една страстна жена и грижовна майка, която е родила дъщеря си на 54 години и твърдо вярва, че трябва да нормализираме късното майчинство.

Тя вече е родила четирима сина.
Самата Бриджит веднъж признава: "В живота си съм имала някои странни мъже". Всъщност мултиталантливата датска изпълнителка е имала доста динамичен любовен живот и се е омъжвала 5 пъти.

Първият ѝ брак е на 20-годишна възраст, с датски композитор, и двамата имат син. Връзката продължава 1 година, а синът ѝ, който днес е на 37 години, е отгледан предимно от баща си. На 22-годишна възраст Бриджит минава до олтара с холивудската звезда Силвестър Сталоун, който е почти два пъти по-възрастен от нея. Тя разкрива, че е страдала от сблъсъка с разни слухове от недоброжелатели, че се е омъжила за него заради пари.

''Те не разбраха, че той ме молеше да се омъжа за него. Той ме молеше!''

Две години по-късно обаче двойката се разделя.

Пет години след раздялата, през 1990 г., актрисата се омъжва за третия си съпруг. Но бракът продължава само две години. Двойката няма деца, но Бриджит ражда още един син от бившия си годеник, който в момента е на 33 години.

През 1993 г. 30-годишната тогава актриса се омъжва за четвърти път. Съпругът ѝ е автомобилен състезател и имат двама сина заедно. Съюзът им продължава известно време, но в крайна сметка двойката поема по различни пътища 12 години по-късно. Синовете им сега са на 29 и 27 години.

На 40-годишна възраст Нилсен преминава през неприятен развод и без да търси любовта, тя все пак чука на вратата ѝ. Запознава се с Матиа Деси, италиански модел, който по това време е на 25 години, но разликата във възрастта им от 15 години не може да попречи на привличането им. Това била любов от пръв поглед.

Италианският модел признава, че я е обожавал, но въпреки това не е могъл да се справи с хаотичния ѝ начин на живот. Така че, за да запази любовта им, Бриджит е трябвало да се промени и да води здравословен начин на живот точно като него. Тя разкри: "Аз съм буквално друг човек и много от това се дължи на съпруга ми".

Борбата, за да стане отново майка.
Влюбената двойка, която се жени през 2006 г., искала повече от всичко да създаде семейство заедно. Но този път Бриджит била изправена пред сериозни предизвикателства. Всъщност скоро след като срещнала петия си съпруг, тя започнала да планира съвместното им бъдеще, като замразява яйцеклетките си на 40-годишна възраст. Въпреки това лекарите ѝ давали едва 3-4 % шанс да зачене.

Нилсен отбелязва, че пътят ѝ към майчинството е бил дълъг, но двойката не се отказва въпреки всички трудности, тъй като е твърдо решена да създаде семейство заедно. И след повече от 10 години, през които се подлагали на процедури за ин витро оплождане, Бриджит най-накрая забременяла на 54-годишна възраст. Излишно е да споменаваме, че двойката била на седмото небе от щастие.
През юни 2018 г. датската звезда ражда дългоочакваното си момиченце. Тя разкри, че малката Фрида ги е сближила още повече.

Разчупване на табуто върху късното майчинство.
Да станеш майка на 54 години може да бъде шокиращо за мнозина и Нилсен е наясно с това. Въпреки това тя е дълбоко убедена, че късното майчинство трябва да бъде нормализирано от обществото. Актрисата отбеляза, че мъжете не получават същата критика, когато стават бащи на по-късен етап от живота си, например на 50, 60, включително и 70 години.

"Получавам много писма и имейли от жени, които са развълнувани, че съм им дала кураж."

Скоро Бриджит ще навърши 60 години и тя приема този нов етап. Казва, че сега се чувства най-добре, тъй като е майка на 4-годишното си момиченце и че "поддържането на здравето се е превърнало в нейна страст".

Разкрива, че първоначалните ѝ страхове, че ще се чувства изтощена от майчинството в зряла възраст, са изчезнали и че малката Фрида ѝ дава "толкова много енергия", добавяйки, "откакто се роди, се събуждам развълнувана всеки ден".

Тя обясни, че когато мъжете я питат защо не изглежда уморена, докато се грижи за малкото си дете, актрисата отговаря: "Аз съм жена. Ние, майките, сме силни."

И накрая датската красавица обясни, че на 50 години преживяването да бъдеш майка ѝ е по-приятно, отколкото на 20 години.

"Бях на 20, когато родих първото си дете - толкова зелена, притеснена и уплашена. Сега съм просто развълнувана. Сега наистина мога да се наслаждавам".