Звездата от "Супермен" Дийн Кейн, който се отказа от филмова кариера, за да отгледа сам сина си

  • Сподели:
Звездата от "Супермен" Дийн Кейн, който се отказа от филмова кариера, за да отгледа сам сина си

Понякога хората, които обожаваме на екрана, се оказват истински супер герои и в реалния живот. Един от тях е Дийн Кейн, който е най-известен с ролята си на Супермен в телевизионния сериал от 1993 г. "Лоис и Кларк: Новите приключения на Супермен".

Историята на Кейн като самотен родител, който се отказва от кариерата си, за да се грижи за сина си, е доказателство, че супер героите наистина съществуват.

Пътят на Кейн като самотен баща е един от примерите, които ние от High View Art смятаме за чудесен за всички родители, и искаме да споделим неговата история с вас.

Преживял е тежко детство

Въпреки че в крайна сметка ще се превърне в световноизвестна звезда, Дийн Кейн преживява тежко детство. Роден в семейството на актьорите Шарън и Роджър Танака през 1966 г., момчето и майка му за съжаление са изоставени от баща си и бъдещият актьор така и не успява да се срещне с биологичния си татко. Но когато е на 4 години, майка му се омъжва за Кристофър Кейн. Биологичният му баща никога повече не влиза в контакт с Дийн.

Разкъсаната връзка с баща му оформя характера на актьора изключително много. През юни 2000 г. той става баща на син с тогавашната си приятелка Саманта Торес. Въпреки дългата, проточила се битка за попечителство с Торес, Кейн не се отказва и най-накрая получава еднолично попечителство през 2011 г. След като преживява трудности в детството заради баща си, актьорът се уверява, че синът му няма да преживее същото.

Той отглежда сина си сам, правейки много жертви

Актьорът от "Супермен" се старае да бъде до сина си на всяка крачка, като дори му приготвя закуска, обяд и вечеря. Той споделя: "Готвя всяко ястие за детето си. Ако не готвя, той отказва да яде. Добър съм и в това от остатъците да превръщам прилична вечеря.'' 

Продължава да се снима във филми и паралелно с това да отглежда сам сина си Кристофър, актьорът се грижи да бъде до него на всяка крачка. "Последните 18 години от моята кариера бяха обусловени от това да бъда първо баща и след това актьор", споделя Кейн. Той се грижи да присъства на всички събития на сина си по джу-джицу и дори е негов треньор по футбол, баскетбол и бейзбол.

Не съжалява за взетото решение

Решението на актьора да преустанови кариерата си и да се съсредоточи върху отглеждането на сина си му носи много критики, но Кейн казва:

"Не съжалявам за решението си и никога не бих постъпил по друг начин, защото присъствам пълноценно в живота на момчето си.''

Възпитанието на сина на Дийн е довело до това, че двамата са изградили неразривна връзка. Актьорът е споделял очарователни снимки в Инстаграм, заявявайки:

"Мисля, че той доста се гордее с татко си, но ако трябва да съм честен, и аз доста се гордея с него. Той е любимото ми човешко същество на планетата".

Дийн е Супермени и в реалния живот

Жертвите на Кейн за сина му са чудесен пример за любовта на родителите към децата им. Получил емблематична роля и успешна кариера, актьорът поставя сина си на първо място пред всичко. Като прави така, че Кристофър никога да не бъде лишен от бащина подкрепа като него, Кейн се превръща в Супермен в реалния живот.

Дийн пише за предавания като Ripley's Believe It or Not и Lois & Clark: The New Adventures of Superman. Продължава да участва и във филми като "Клуб на разбитите сърца" и "Извън времето".