Четири сигнала, които разкриват, че връзката ви е обречена

  • Сподели:
Четири сигнала, които разкриват, че връзката ви е обречена

Не винаги нещата, които преживяваме, са плод на нашите очаквания, нито пък са с цел да внесат хармония в живота ни. По-скоро идват към нас за да ни покажат, че е дошло време за промяна и намиране на баланса.

Дори и в най-добрите връзки настъпват трудни моменти, но когато в двамата партньори присъстват още силни чувства и сплотеност и най-големите сътресения не биха могли да ги отклонят от пътеката, по която са тръгнали хванати за ръце и мечтаещи за едно красиво бъдеще. Когато обаче чувствата охладнеят непременно идва и моментът за осмисляне, както и времето, в което партньорите трябва да поемат по свой собствен път.

Ще ви разкрием как може да бъдете сигурни, че вашата връзка се разпада и съвсем скоро следва раздяла.

1. Подкрепа, опора и изслушване
Когато спрете да чувствате взаимност помежду си, а в моментите, в които се чувствате най-раними и безсилни вашият партньор отсъства или е само телом до вас, означава, че самият той вече е охладнял и че тази връзка не би могла да оцелее във времето.

2. Скандали и агресия
Няма лошо в това партньорите да общуват на висок тон и да изглаждат противоречията си по този начин, но когато това се превърне в ежедневие и конфликтите не само, че зачестят, а и придобият по-големи обеми, които включват безброй много обидни реплики и агресия, това поведение е сигналът, който веднага трябва да ни отвори очите, че се намираме в отровни отношения, които нямат бъдеще.

3. Липса на интимност и романтика
С годините сексът и романтиката започват да отиват на заден план и това се случва в почти 89 % от любовните връзки, но въпреки това той присъства, дори и в малки дози - в тези любовни връзки, в които партньорите са решили да останат завинаги заедно. Проблемът идва, когато някой от партньорите демонстративно започне да показва, че няма никакво привличане към другия и че вече сексуалното желание помежду им се е изпарило. Това ни дава сигнал, че връзката се е изчерпала и следва изневяра или пък сигурна раздяла.

4. Скандали свързани с пари и дребнавост
Още в самото начало на връзката, трябва да ви светне една голяма червена лампа, която ви подсказва да бягате надалеч от дребнав човек, на който ума му се върти единствено в пари и сметки. Трудно е да живееш с подобен егоистичен екземпляр, който търси постоянно обяснение за всяка похарчена стотинка от семейния бюджет, а неговите въпроси, мисли и ангажираност винаги са насочени не към вас, а към това колко пари може да спести.