Четири сигурни знака, че партньорът ви изневерява

  • Сподели:
Четири сигурни знака, че партньорът ви изневерява

Все по-често двойките започват да се съмняват в лоялността на партньора си и това е основната причина, поради която изпробват различни техники, чрез които да хванат в крачка своята половинка. Докато част от хората се правят на детективи и ловки конспиратори, други пък не обръщат толкова много внимание на сигналите, които издават, че нашия партньор не ни е особено верен. В 57 % от случаите, когато човек се съмнява в изневяра от своята половинка, тя вече е станала факт. А в останалите проценти тези съмнения са просто плод на развинтеното ни въображение, но за да разберем каква е самата истина трябва да имаме набито око и силно развита интуиция, която да ни подскаже накъде отиват нещата.

Разберете кои са основните сигнали, по които можем да хванем кръшкача в крачка. 

1. Разлика в поведението му, преди и сега
Не винаги този сигнал може да ни подскаже, че има някакъв вид изневяра, защото човек може да се промени под напора на силен стрес и работно напрежение, но има начини, чрез които можем да разберем на какво в действителност се дължи тази промяна. И един от тях е да се вгледаме в начина, по който той се държи към нас, дали е по-напрегнат и докачлив от преди, дали погледът му блуждае в небесата или пък точно обратното, по-щастлив е от обикновено, а видима причина за това няма.

Знаете ли, че мъжете издават своя похот, чрез промяна в поведението в двете крайности, като в едната стават по-сприхави, разсеяни и заядливи. А в другата крайност изпитват вина за своите действия и смятат, че най-добрият вариант е да се държат крайно мило и грижовно към половинката си, дори подаръците поднесени без повод са леко напомняне, че има нещо гнило. Една част от мъжете не броят за изневяра сексуалния акт извън тяхната връзка, те по-скоро са склонни да го приемат като нормално задоволяване на силния си мъжки нагон. 

2. Не може да даде ясни обяснения къде е прекарал нощта
Не е нужно да бъдеш изпечен детектив, за да разбереш, че има нещо гнило, ако партньорът ти е изкарал цяла вечер навън, но не иска да сподели с кого и къде е бил. За да можеш да го хванеш в крачка просто трябва да се съсредоточиш върху отговорите, които дава на въпроса какво е правил цяла нощ. Ако се опитва да промени темата или успее да измисли правдоподобно оправдание, че е бил с приятели и прекалено детайлно и украсено разказва как е преминала вечерта му означава, че не е съвсем искрен в думите си.

Можете веднага да го хванете в крачка по стария метод ''очна ставка'' и когато имате възможност, просто така да вметнете в разговора с приятелите му няколко въпроса от прословутата ергенска вечер и ако отговорите съвпаднат с тези от предварителния разговор с него, означава, че няма за какво да се притеснявате.

3. Белези от одрасквания, женски парфюм и кристални камъчета залепени по него
Намерите ли подобни женски отпечатъци по своя мъж, по-добре проверете какво точно се случва и дали не ви изневерява. Ако забележите по гърба му нови странни одрасквания и той няма наистина адекватно обяснение за причината, поради която ги е получил означава, че явно има любовна авантюра с друга жена. Други ясни сигнали, които по-наблюдателните дами могат да забележат, са камъчета от женски маникюр, миризмата на непознат женски парфюм или най-стандартното - червило по ризата. 

4. Сексът намалява, а той е винаги уморен
Все по-трудно можете да го съблазните, а когато пожелаете близост, той рязко се отдръпва от вас. Дори и в редките случаи, в които се отдадете на интимни забавления по лицето на този мъж е изписано, че сексът не му доставя особено удоволствие, по-скоро му действа отегчително. Често пъти мъжете умишлено се отдават на страстни игри със своите половинки, за да не могат партньорките им да разберат, че в действителност са били и с друга жена преди тях.

На други мъже пък либидото им се разпалва още по-силно, след като са имали полов контакт със своята любовница и директно се отдават на нагоните си с дългогодишната си партньорка. А третата част от мъже са успели да получат това, което искат и са задоволили животинските си нужди, затова предпочитат да прекарат времето си в почивка излежавайки се на дивана. Има много начини, по които можете да хванете партньора си в крачка, но да си признаем най-силният сигнал, че има нещо нередно в поведението на мъжа до нас, можете да откриете, ако се вслушате по-добре в своята безотказна и силна интуиция. Късмет, мили дами!