Саманта Х разкрива трите причини, поради които обвързаните мъже изневеряват

  • Сподели:
Саманта Х разкрива трите причини, поради които обвързаните мъже изневеряват

Аманда Гоф, известна още като Саманта Х, е бивш ескорт, автор и колумнист. Тя разкрива трите причини, поради които женените мъже изневеряват, и нещото, което те търсят най-много.

Ако не сте запознати с моята история, сега ще ви я разкажа. Бях журналист в национални списания, преди да изоставя "нормалния си живот" и да стана ескорт в края на 30-те си години. Това не е решението, което повечето хора вземат, когато търсят промяна, но на мен ми допадна по много сложни причини, които дори и аз самата трудно разбирам. Написах два бестселъра за преживяванията си и в крайна сметка управлявах собствена ескорт агенция за зрели жени.

Дамата, която най-често беше ангажирана, беше над 60 години - но това е тема на друг разговор.
Наскоро приключих с тази дейност, но прекарах десетилетие в индустрията за възрастни. Изкарах много пари за времето си и бях определена за най-скъпоплатеният ескорт в Австралия. Запознах се с много фантастични жени и успях да разбера по-добре мъжете, всички видове мъже. Свободни, овдовели, разведени, млади, стари, инвалиди, болни... и, разбира се, женени мъже.

Ако има нещо, на което ме научиха женените мъже, то е да не се женя. Ако искаш да развалиш една прекрасна връзка, отиди до олтара. Друго нещо, което научих, беше, че секс индустрията не е свързана със секс, а причината номер едно, поради която мъжете се виждаха с ескортите. Като ескорт не съм предлагала танци на пилон и не съм ходила в тайни секс клубове в подземия (разочароващо, знам). Услугата, която се търсеше най-много, беше изслушване, подкрепа и напътствие. Работата като ескорт не е секс работа, а психическо свързване с даден човек без обвързване. Постигане на определена интимност, която към момента не е налична другаде.

Ето моите три основни причини, поради които мъжете изневеряват, с три важни уточнения: не всички мъже, не всички бракове и не винаги е по ваша вина.

1. Търсят някой, с когото да поговорят 

Мъжете също обичат да говорят и споделят, независимо дали ви се вярва или не. Те са емоционални и изключително уязвими. Казвали са ми, че се страхуват да бъдат уязвими вкъщи, защото смятат, че у дома трябва да бъдат силния пол. Притесняват се, че ще ви причинят излишен стрес, ако хленчат за проблемите си. Или ще ги обявите за мрънкала. Питала съм ги защо са избрали да платят хиляди долари на ескорт, вместо да се обърнат към консултант или психолог. Отговорът ме е озадачавал, но винаги беше един и същ: ''Защото не искам да ме съдят.''.

2.  Липсва им прелюдия

Не е нужно да ми казвате, че сексът е последното нещо, за което мислите, когато сте женени - разбирам го. В наши дни предпочитам да изпия чаша чай, а се предполага, че съм дама на удоволствието. Има какво да се каже за двуминутната бърза игра. Мъжете тайно искат да прекарат часове в леглото с вас, но споделят, че им е писнало да бъдат отхвърляни. Липсва им прелюдията (да ви доставят удоволствие, а не обратното) и невинаги искат всичко да свърши за десет минути.

3. Имали сте афера

Когато става дума за изневяра, винаги обвиняваме мъжете. Те са тези, които винаги изневеряват, нали? Грешка - те са тези, които биват хващани. Един женен мъж в края на 50-те си години прекара два часа, седейки на леглото напълно облечен, разказвайки за съпругата си, която току-що била излязла с личния си треньор. Друг мъж бил в шок, след като съпругата му напуснала него и децата им. Със сълзи на очи ми каза, че дори не знае как се вари яйце. Докато една съпруга може да си затвори очите за подхлъзването на мъжа си, мъжете няма да го направят. Егото им няма да го позволи. Ако останат (а мъжете рядко напускат), те ще видят в това зелена светлина да правят каквото си искат, така че вие сте "оставка".

Виждането на ескорт не означава, че мъжете ви не ви обичат.

Това също така не означава, че те се виждат с други жени или имат връзки. Те не искат да ви напуснат заради друга жена и със сигурност не искат да избягат с ескорт (а никой ескорт в историята на тази земя не би искал да избяга и с мъжа ви - това е все едно да си вземете работата вкъщи).