Гуен Стефани, която намира любовта на 46 години, след като се справя с изневяра

  • Сподели:
Гуен Стефани, която намира любовта на 46 години, след като се справя с изневяра

"Любовта ще те намери, когато най-малко я очакваш." Поне така гласи една известна поговорка. И любовната история на Гуен Стефани и Блейк Шелтън е тук, за да го докаже.

След като и двамата преодоляват трудни раздели с дългогодишните си партньори, двойката се среща благодарение на общата си страст към музиката. Влюбването един в друг означава, че са имали нужда да се излекуват от миналите душевни болки и да изградят нов живот заедно.

Предишните връзки на Гуен Стефани са завършвали с мъка

Първата сериозна връзка на Гуен е с колегата ѝ от групата No Doubt Тони Канал.

"Бях влюбена и обсебена от Тони и той знае това", спомня си певицата в по-късно интервю. Двамата музиканти се срещат в продължение на 7 години, но през 1994 г. Канал скъсва със Стефани. През следващите няколко години обаче те продължават да са в творческо партньорство, като дори издават песни, които са вдъхновени от раздялата им.

Повече от десетилетие тя е омъжена за Гавин Росдейл, но през 2015 г. се развеждат.

Малко след раздялата Стефани се запознава с Гавин Росдейл, фронтмен на групата Bush. Въпреки че по това време е на 26 години, Стефани все още живее с родителите си, а Росдейл е едва второто ѝ гадже. Двамата бързо се влюбват и имат връзка в продължение на няколко години, преди да се оженят през 2002 г. По време на брака си заедно имат трима сина.

За съжаление и тази връзка не е много по-щастлива за певицата, защото след като са женени повече от десетилетие, Стефани разбира, че Росдейл ѝ изневерява. "Чувствам се така, сякаш нямам късмет в любовта, а в мен има толкова много за даване'', споделя тя в едно интервю.

Гуен Стефани се запознава с кънтри изпълнителя Блейк Шелтън, докато и двамата са съдии в предаването The Voice през 2014 г. Обстоятелството, че и двамата излизат от предишни връзки и се развеждат с бившите си партньори, ги сближава. Страстта им към музиката също веднага ги свързва и двамата музиканти започват да се срещат през 2015 г.

Въпреки че искрата между двамата музиканти пламва мигновено, те трябваше да се справят и със своята несигурност и проблеми с доверието.

"В началото Гуен не споделяше много с мен и беше предпазлива. Сподели ми, че бившият ѝ съпруг ѝ е изневерявал и така двамата разбрахме, че преживяваме едно и също нещо.''

Стефани и Шелтън остават един до друг, успявайки да се излекуват от предишните си травми заедно и издават няколко дуета през годините. Влюбват се дълбоко и смесват семействата си подобно на Джей Ло и Бен Афлек.

"Когато на късен етап от живота си, се влюбиш толкова силно и неочаквано, си сигурен, че искаш да се обвържеш сериозно с този човек. Аз исках да се оженя за Блейк.''

И така, след петгодишна връзка, двамата се женят на красива сватбена церемония в кънтри стил през лятото на 2021 г.

"Мечтите ми бяха разбити", казва Гуен за развода си с Росдейл. "Всичко, което исках през целия си живот, беше да успея да създам семейство, каквото имаха родителите ми.''