Саманта Х разкрива трите причини, поради които обвързаните жени изневеряват

  • Сподели:
Саманта Х разкрива трите причини, поради които обвързаните жени изневеряват

Аманда Гоф известна още като Саманта Х е бивш ескорт, автор и колумнист. Миналата седмица публикувахме нейната статия Саманта Х разкрива трите причини, поради които обвързаните мъже изневеряват, а днес фокусът пада върху нежния пол.

Това е въпросът за милиони - какво искат жените? Цветя, романтика, диамантен пръстен, отношение, любов? Може би да, но преди 20 години, защото днешните жени си поръчват мъже ескорт само поради една причина: секс.

При положение че запознанствата са по-трудни от всякога, работните графици - по-натоварени, а времето - най-големият ни дефицит, жените казват, че им е писнало да го пилеят с мъже, които според тях не умеят да бъдат джентълмени. Прекарах едно десетилетие като най-известния ескорт в Австралия. Притежавах собствена ескорт агенция за жени над 40 години и управлявах рекламна платформа за мъже ескорти. Не само стотици мъже ми доверяваха най-дълбоките си тайни, но и жени. Те ми разказваха защо си поръчват мъжки ескорт и какви са потребностите им. Знам защо една 46-годишна разведена жена похарчи 60 000 долара за пет години за мъже компаньони и мога да ви уверя, че не беше заради сладките приказки.
Макар че за танго са нужни двама, а жените могат да бъдат също толкова коварни в играта на запознанства, колкото и мъжете, драмата и по-малката емоционална обвързаност бяха сред причините, поради които жените предпочитаха да резервират онлайн ескорт.

Жените не се нуждаят от връзка като мъжете - ние задоволяваме емоционалните си нужди от нашите приятели, семейство, дори от домашните си любимци. Жените не искат да губят време в безкрайни разговори, те правят достатъчно от това в реалния си живот.

Това са трите основни причини, поради които жените плащат за секс. Момчета, моля, не стреляйте по вестоносеца.

1. Искат да си върнат самочувствието 

Раждането на деца променя телата на някои жени. Колкото и да е радостно, майчинството може да нанесе удар по самочувствието и жените да се чувстват несекси и нежелани. Една майка споделя, че тайните ѝ секси връзки с млад мъж ескорт са я накарали да се почувства отново жива и са възвърнали самочувствието ѝ. Изпълнителен директор на възраст около 40 години твърди, че някои мъже са отказвали да се видят с нея на публично място, защото е била с наднормено тегло, но нейният компаньон с гордост се е появявал под ръка с нея на публични места.

 2. Искат добър секс

Жените признават, че искат да бъдат с мъж, който "поставя удоволствието ѝ на първо място", а не да прави бърз секс, преди да изчезне. Случайните мъже правят секс "за собствено удовлетворение", докато жената иска да бъде с някой визуално привлекателен мъж без главоболието, стреса и времевите ограничения на една връзка. Страхът от подигравки и от това, че не са достатъчно добри, също бяха сред основните причини, поради които жените искаха да развиват сексуалните си фантазии, без да бъдат съдени и с ясно определени граници. 

3. Искат да бъдат уважавани 

Жените бяха единодушни, че социалните мрежи имат много общо с темата. Някои мъже смятат, че е нормално да се представят, като изпращат снимки на половия си орган и да се държат грубо, мислейки, че така ще стигнат до нещо. "Случвало ми се е мъже да искат секс още при първата ни среща и да предполагат, че "всички жени са лесни", сподели една жена, а друга изтъкна, че мъжете, с които се е срещала, са мрънкали за бившите си партньорки и се плашели от независимостта ѝ. Имаше оплаквания, че някои мъже са объркани от днешните очаквания, страхуват се да се доближат до жена и дори не купуват питие на първа среща. 

Индустрията за мъжки ескорт процъфтява. Лично аз познавам мъже, които печелят стотици хиляди долари от тази игра, на които се плаща за петзвездни почивки, подаряват им се апартаменти и мотори, за да бъдат придружители на корпоративни събития и дори трето колело в брака.