Катрин & Майкъл: любов и единство

  • Сподели:
Катрин & Майкъл: любов и единство

78-годишният Майкъл Дъглас не можеше да откъсне поглед от 53-годишната си съпруга Катрин Зита-Джоунс, докато заедно присъстваха на премиерата на филма "Ант-Мен и Осата: Квантомания" в Лондон.

Катрин беше облечена в разкошна пастелно синя рокля Cristina Ottaviano, за да подкрепи съпруга си за последната му филмова премиера - а Майкъл не можеше да откъсне очи от нея. Двойката, която е омъжена от 22 години и има две деца - 18-годишната Карис и 20-годишния Дилън, демонстрира единство, докато вървеше по лилавия килим ръка за ръка.

В ''Ант Мен и Осата: Квантомания'' Скот Ланг (Пол Ръд) и Хоуп ван Дайн (Еванджелин Лили) продължават своите приключения като Ант Мен и Осата, като към тях се присъединява дъщерята на Скот – Кейси Ланг (Катрин Нютън), както и родителите на Хоуп д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) и Джанет ван Дайн (Мишел Пфайфър). Те се впускат да изследват невероятните измерения на квантовата реалност, взаимодействайки си със странни същества, а приключението им ги отвежда отвъд пределите на всичко, което са мислили за възможно.

Първият трейлър на Ант Мен и Осата: Квантомания разкрива мащабите и невероятните измерения на тази изключително странна и вълнуваща реалност и обещава много хумор, иновативен фантастичен екшън и завладяваща история, в центъра на която са добре познатите ни герои, които освен с външни заплахи, трябва да се справят и с проблемите на новата семейна динамика.

Дъглас се превъплъщава в ролята на д-р Ханк Пим, която изигра за първи път през 2015 г. във филма "Ант-мен", както и във втория "Ант-мен" и "Отмъстителите": Ендгейм.