Кейт & Уилям ослепителни на наградите BAFTA

  • Сподели:
Кейт & Уилям ослепителни на наградите BAFTA

Принцът и принцесата на Уелс имаха романтичен момент на раздаването на наградите BAFTA.

Като се има предвид, че връзката им е в центъра на вниманието на световната общественост, принц Уилям и Кейт Мидълтън отлично разбират силата на публичните изяви. Но макар да са повече от свикнали да се появяват като щастлива двойка пред камерите, на наградите БАФТА 2023 в Лондон в неделя двойката изглеждаше още по-внимателна един към друг от всякога.

Принцът и принцесата на Уелс се постараха да се държат за ръце, докато вървяха по червения килим, а в един момент Кейт дори закачливо потупа Уилям по гърба. Публичната проява на привързаност развълнува социалните мрежи, като много потребители отбелязаха, че е освежаващо да видят двойката да показва по-видима привързаност един към друг.

Появявайки се за първи път на годишните награди от три години насам, двойката беше сред най-очакваните особи в лондонската зала "Роял Фестивал Хол". Принцесата беше една от няколкото звезди, избрали черно-бялата палитра в нощта, която включваше почит към покойната баба на Уилям, кралица Елизабет II.

Пристигайки на еквивалента на Оскарите в британската филмова индустрия със съпруга си принц Уилям, кралската особа завъртя главите на червения килим в рокля, която преди това беше носила на наградите през 2019 г., но преобрази визията си с променен дизайн на раменете и чифт дълги ръкавици.

Кейт е добре известна с комбинирането на висша мода с достъпни аксесоари и с повторното използване на рокли от предишни публични изяви. На наградите БАФТА през 2020 г. тя избра бродирана златисто-бяла рокля на Alexander McQueen - която носеше за първи път през 2012 г. За тази церемония принцесата съчета рокля на Александър Маккуин с обеци за 28 долара от модната верига Zara.

Междувременно Уилям, който от 2010 г. е президент на Британската академия за филмово и телевизионно изкуство, се придържаше към класическия дрескод black-tie в кадифен смокинг.