Два подаръка за цял живот очакват Хилъри Суонк

  • Сподели:
Два подаръка за цял живот очакват Хилъри Суонк

48-годишната актриса ни зарадва с нова празнична снимка на растящото си коремче, докато позира пред коледната елха. Най-хубавите подаръци за двойката тепърва предстоят тази пролет.

Звездата от "Аляска дейли" и съпругът ѝ, 45-годишният Филип Шнайдер, очакват близнаци през пролетта. Те ще бъдат първите деца и за двамата родители.

''Това е нещо, което исках от много време насам – да бъда майка. Благословия. Това е пълно чудо. Не е за вярване. Толкова е хубаво, че мога да говоря за това и да го споделям'', каза тя по време на предаването Good Morning America . 

В миналото, през 2010 г., Хилари е споменавала, че иска да има деца, но ще изчака, когато усети, че е настъпил правилният момент. 

Вълнуващата новина за двойката идва повече от четири години след като Хилари и Филип се ожениха на интимна церемония през август 2018 г. Малко след сватбата си, звездата от ''Million Dollar Baby'' разкри подробности за големия сватбен ден пред Vogue, което включва вдъхновението ѝ зад нейната зашеметяваща рокля.

''Обичам Ели Сааб от години и бях развълнувана, че той създаде дизайна на роклята ми. Исках нещо романтично, което същевременно да бъде вечно, колкото секвоята, където трябваше да се оженим. Но тази рокля далеч надхвърли най-големите ми очаквания. Беше всичко, което съм си представяла и дори повече.''