Happy vibes: Хилъри Суонк очаква близнаци

  • Сподели:
Happy vibes: Хилъри Суонк очаква близнаци

Актрисата Хилари Суонк е бременна и очаква близнаци със съпруга си Филип Шнайдер.  

''Това е нещо, което исках от много време насам – да бъда майка. Благословия. Това е пълно чудо. Не е за вярване. Толкова е хубаво, че мога да говоря за това и да го споделям'', каза тя по време на предаването Good Morning America . 

Въпреки че 48-годишната актриса не сподели подробности кога ще се появят бебетата, тя намекна, че са достатъчно далеч, ''за да мога да го споделя''.

В миналото, през 2010 г., Хилари е споменавала, че иска да има деца, но ще изчака, когато усети, че е настъпил правилният момент. 

Вълнуващата новина за двойката идва повече от четири години след като Хилари и Филип се ожениха на интимна церемония през август 2018 г. Малко след сватбата си, звездата от Million Dollar Baby разкри подробности за големия сватбен ден пред Vogue, което включва вдъхновението ѝ зад нейната зашеметяваща рокля.

''Обичам  Ели Сааб от години и бях развълнувана, че той създаде дизайна на роклята ми. Исках нещо романтично, което същевременно да бъде вечно, колкото секвоята, където трябваше да се оженим. Но тази рокля далеч надхвърли най-големите ми очаквания. Беше всичко, което съм си представяла и дори повече.''

Предлагаме ви и: Блейк и Райън очакват дете номер четири

Емили Ратайковски – секси мама на момче

Идеалният подарък за Деня на майката с Брук Шийлдс

Ник Джонас и Приянка Чопра посрещаха първото си дете заедно чрез сурогат