Дженифър Анистън: ''Приключих с cancel културата''

  • Сподели:
Дженифър Анистън: ''Приключих с cancel културата''

Дженифър Анистън предлага своята гледна точка за културата на отхвърляне.

54-годишната актриса заявява в ново интервю:

"Вече съм приключила с кенсъл културата. Сега и мен ще отхвърлят заради това изказване. Просто не разбирам какво се влага в този термин. Няма ли изкупление? Не слагам всички под общ знаменател с Харви Уайнстийн."

Анистън направи тези забележки в интервю за списание ''Wall Street Journal'', където добави, че е имала някои неудобни моменти с продуцента. 
Мериам-Уебстър определя културата на отмяната като "практиката или тенденцията за масово отхвърляне като начин за изразяване на неодобрение и оказване на социален натиск".

Броят на знаменитостите, които са критикували културата на отхвърляне, става дълъг: От Лиззо до Крис Рок, от Голди Хоун до Моли Рингвалд и Кейт Бланшет. Други обаче оспорват идеята, че cancel културата е легитимно социално движение.

Комикът Джерод Кармайкъл заяви пред "Hollywood reporter": "Отмяната, това не е нещо реално. Страшилището не съществува. Трябва да го преодолеем. Като че ли, ако направиш нещо нередно в личния си живот, трябва да влезеш в затвора. Като в истински затвор. Мисля, че по този начин даваме на скучните хора нещо интересно, за което да говорят, като например за злодей-призрак".

Сериалът на Анистън по Apple TV+ ''The Morning Show'' разказва за измислена новинарска програма, която е разтърсена от скандал за сексуално насилие, и се завръща за третия си сезон през септември.