Дженифър Лопес посрещна 54-ия си рожден ден с танци и настроение

  • Сподели:
Дженифър Лопес посрещна 54-ия си рожден ден с танци и настроение

Дженифър Лопес е кралица на танците на рождения си ден, а и не само.

На 24 юли Дженифър навърши 54 години и като истински Лъв отбеляза специалния повод с няколко тоалета, казващи: "Аз съм звезда". 

Тя сподели с последователите празника, като публикува снимки в Instagram и написа към тях: "Настроение за рождения ден... цял месец!''

Изпълнителката на "Dance Again" показа пълния си блясък за рождения си ден на втората снимка, на която позира на открито с коктейлна чаша в ръка. Тя допълни визията с характерния си чар и изумруденозелени обеци.

В заглавието Лопес допълни: "Винаги е добре, когато Лола идва да танцува". Лола, разбира се, е нейното алтер его на парти момиче и вдъхновението зад марката ѝ за спиртни напитки Delola, защото знаете, че Джен никога няма да пропусне възможност да рекламира собствените си продукти.

Лопес е най-новата звезда, която се впуска в тенденцията за лате грима. В деня на празника си суперзвездата сподели снимка, на която се вижда в гардеробната си, заобиколена от дрехи. Под ръководството на известната гримьорка Мари Филипс певицата заложи на монохромна визия в кремави кафеви нюанси, като издигна тенденцията до нови висоти с ретро омбре устни.

Без усилие, в стил летен бронз, лате гримът привлече вниманието на критиката благодарение на световната законодателка на тенденциите Хейли Бийбър, която наскоро смени характерната си естетика с блясък за различно сутрешно удоволствие.

Но тенденцията всъщност датира от 2018 г., благодарение на Рейчъл Риглър, която публикува видеоклип в TikTok, препращащ към по-ранната работа на гримьора Таниел Джай.