Дженифър Лопес позира топлес за Националния месец за борба със стреса

  • Сподели:
Дженифър Лопес позира топлес за Националния месец за борба със стреса

Дженифър Лопес за пореден път доказа, че няма притеснения да разголи всичко в името на добрата кауза. 53-годишната мегазвезда сподели своя снимка, на която позира топлес в Instagram на J.Lo Beauty, за да отбележи началото на Националния месец за борба със стреса.

Екипът на Лопес написа: "Това е #NationalStressAwarenessMonth и искаме да ви напомним колко е важно да отделяте време за грижа за себе си. Отделеното време за вас всеки ден помага за психичното ви здраве и цялостното ви благополучие. За Лопес това изглежда като - Ежедневна грижа за кожата, упражнения, прекарване на време с любимите хора, подхранване на тялото с гориво и творчество."

Джен е била открита в съветите си за красота и психическо здраве. През декември 2020 г. тя сподели пред ELLE, че си има ежедневна мантра, която ѝ помага да поддържа положителна нагласа в съзнанието си.

"Всеки ден си казвам, че съм млада и вечна на всяка възраст. Живея прекрасен приключенски живот с децата си и всички сме в перфектно здраве, винаги. Всички тези страхотни неща, които се научаваш да си казваш, така че в главата ти да звучи позитивна нагласа, наистина създават един красив човек отвътре, който поддържа красив човек отвън."

Що се отнася до грижата за кожата, Лопес разкри, че не си е правила ботокс, но се кълне в слънцезащитните продукти. Дерматологът на Лопес я е посъветвал да го използва през 20-те си години, спомня си тя: "В общи линии дерматологът ми даде страхотен почистващ продукт и слънцезащитен крем и каза: "Ако правиш това отсега нататък, кожата ти ще е здрава и ще бъде страхотна, а слънцезащитният крем е най-важното нещо."

Тя добави: "Едно от големите неща, които бих насърчила всички да правят още от 15-годишна възраст, дори и по-млади, е да носят слънцезащитен крем всеки ден. Разработихме слънцезащитен крем, който можете да носите ежедневно като дневен овлажняващ крем и който ще ви предпази повече от всичко. Това е ключово в грижата за кожата, което хората сякаш подминават. Използват овлажнители, но не се мажат със слънцезащитен крем всеки ден. Това е нещо, което правя още от времето, когато бях на 22 години."

Преди това Лопес позира гола, за да промотира колекцията си обувки Revolve x JLo Jennifer Lopez миналия месец.