Ева & Хосе: цял живот чакам някой като теб

  • Сподели:
Ева & Хосе: цял живот чакам някой като теб

"Искам да крещя от най-високия връх на планината за всичко, което се случва с нас, защото съм толкова щастлива и развълнувана, че съм с такъв добър човек като него." Така Ева Лонгория обяснява чувствата си относно връзката със съпруга си Хосе Бастон, който е със седем години по-възрастен от нея. След два неуспешни брака актрисата от "Отчаяни съпруги" най-накрая намира сродната си душа в лицето на Хосе, а любовта им продължава да се засилва с всяка изминала година.

Макар за Ева и Хосе това да не било любов от пръв поглед, емоцията била също толкова вълшебна.

Когато се срещат за пръв път, и двамата са излезли от неуспешни връзки и не усещат потребността да се впуснат в нова. Шест месеца по-късно се срещат отново и както обяснява Ева: "Беше точно онова клише, в което го виждаш, около него има сияние и химията е незабавна.'' В очите на Лонгория Хосе е най-красивият мъж, който някога е виждала, и на следващия ден двамата отиват на 4-часова среща. За първи път Ева се среща с по-възрастен мъж, а фактът, че той е уравновесен и улегнал, е само още една прекрасна възможност.

''Той беше най-красивият мъж, когото някога съм виждала. Беше толкова харизматичен, чаровен, мил и забавен. Помислих си: ''Кой е този човек?!''.

Никога досега Ева не е била по-щастлива.

Две години след като започват да се срещат, докато са в пустинята в Дубай, Хосе отправя големия въпрос към Ева. Предложението било приятна изненада за актрисата, а в едно интервю тя нарича съпруга си ''най-милото човешко същество, което някога съм срещала''.

Двамата вдигат сватба в градината в дома си, заобиколени от любимите си хора на романтична церемония по залез слънце във Вале де Браво, Мексико. По време на сватбата Ева изобщо не е била стресирана, а се усмихвала толкова много, че имала чувството, че сърцето ѝ ще експлодира. Хосе бил подготвил множество изненади и на всеки половин час имало нова, която да направи нощта още по-незабравима. На церемонията присъствали близки на двойката приятели като Рики Мартин , Марио Лопес, Мелани Грифит, Виктория и Дейвид Бекъм.

''Цял живот чакам ден като този'', коментира Ева.

Когато попитали Ева дали бракът е променил отношенията им, тя отговорила, че дори три години след сватбения им ден, все още плуват в океана на любовта.

"В душите и сърцата си, аз и Хосе винаги сме били обвързани, така че сватбата беше просто едно красиво парти, което да отпразнуваме с всички наши приятели."

Лонгория нарича съпруга си "най-хубавата част" от живота си.

"Хората винаги ме питат дали ми харесва да съм омъжена? Не че ми харесва бракът - харесва ми да съм омъжена за него, за точно този конкретен мъж. Той е този, който прави всичко това специално и си заслужава", излива чувствата си Ева в интервюто. Тя също така обясни, че двамата с Хосе постоянно откриват нови неща един за друг. "В някои дни ми се струва, че сме заедно от 40 години, а в други - че току-що сме се запознали."

Макар че децата не са били нещо, което Лонгория е планирала в бъдещето си, прекарването на време с трите деца на Хосе от предишната му съпруга Наталия Есперон, променя гледната ѝ точка и те посрещат първото си момченце заедно - Сантяго Енрике Бастон. Бебето се родило на 19 юни 2018 г. в медицинския център "Сидърс-Синай" в Лос Анджелис. 

Ева и Хосе са от хората, които вечер предпочитат да изключат телефоните си и да прекарат времето си заедно в разговори, тъй като през деня са много заети и имат какво да наваксат. По време на един от епизодите на подкаста "Връзки", разсъждавайки върху настоящия си брак с Бастон, тя споделя защо съюзът им работи толкова добре. Лонгория е открила любовта с Бастон, когато е била на 40, а той - на 50 години, което според нея им е позволило да оценят живота заедно.

"Мисля, че като срещнах любовта на 40 години, си казах: "Можем ли просто да се наслаждаваме на този живот заедно?" - разкрива Ева.