Даниел Крейг & Рейчъл Вайс: любовта идва в точното време

  • Сподели:
Даниел Крейг & Рейчъл Вайс: любовта идва в точното време

Сърцето на Джеймс Бонд е на сигурно място.

Романтичното пътешествие на тези двама актьори, започнало с дългогодишно приятелство, им е донесло щастлив брак. Тяхната любов е още едно доказателство, че понякога причината една връзка да не се получи веднага не са хората, а това, че моментът все още не е подходящ.

В High View Art ви представяме любовната история на Даниел Крейг и Рейчъл Вайз, която ни показва, че съдбата знае кога да се намеси.

Двамата се срещат за първи път през 90-те години в Лондон, когато са още начинаещи актьори. Те се събират отново повече от десетилетие по-късно, след като се превъплъщават в ролята на съпружеска двойка в "Къща на мечтите". По това време Крейг е женен за бившата си съпруга Фиона Лудън, с която имат дъщеря Ела. Уайз има син, Хенри, от бившия си годеник, режисьора Дарън Аронофски, с когото се разделят през ноември 2010 г. 

През юни 2011 г. Даниел и Рейчъл сключват брак на тайна сватбена церемония само шест месеца след като започват да се срещат. На сватбения ден присъстват децата им и двама близки приятели.

"Никога не съм мислила, че ще се омъжа", казва актрисата пред Evening Standard. "Това не беше моя амбиция, а точно обратното. Не се припознавах в романтичните комедии, които завършват с брак и той е смисълът. При нас нещата просто се случиха естествено, щастливо, в един по-зрял момент".

Решението за тесния кръг не е изненадващо, тъй като двойката цени неприкосновеността на личния си живот, не дават интервюта за взаимоотношенията си, освен някое друго лаконично изречение, включително не са разкрили никъде и името на дъщеря си, която се ражда през септември 2018 г.

По време на участието си в "Късното шоу със Стивън Колбърт" Вайс разкри, че тримесечната им дъщеря много прилича на Крейг, а пред New York Times признава, че е щастливо омъжена.

Съпрузите се появяват за първи път на червения килим като двойка на премиерата на филма "Момичето с драконовата татуировка" в кино "Калао, в Мадрид.

"Когато Даниел пристигна, той прегърна Рейчъл и я целуна нежно по устните - беше много романтично", разказва зрител пред People magazine. 

По време на интервю за британския GQ прословутият актьор разкри, че пази подробностите за брака си само за себе си:

"Влюбен съм и съм много щастлив. Това е всичко, което съм готов да кажа по темата. Щастието ми е по-важно за мен.''

Рейчъл разкрива защо ревниво пази брака си с Даниел: 

"Той е твърде известен и да споделям детайли от личния ни живот, би било предателство спрямо него. Трябва да защитаваш брака си... Когато си млада, разказваш всичко на приятелките си. Едно от големите предимства на това да си възрастен е, че не е необходимо да споделяш всичко с всеки. Когато си женен, тази врата се затваря. Публиката остава отвън, а ти - в своя собствен живот."