Серина Уилямс за приемането на фигурата си след раждането: "Да обичаш себе си е много важно"

  • Сподели:
Серина Уилямс за приемането на фигурата си след раждането: "Да обичаш себе си е много важно"

Тенисистката и съпругът ѝ Алексис Оханян станаха родители за втори път през август 2023 г. На двойката се роди момиченце Адира. Оттогава насам Серина е честна относно преживяването на етапите на майчинството.

42-годишната спортна легенда Серина Уилямс отглежда малка дъщеря, която е на шест месеца. Онзи ден тя публикува в Instagram снимка, на която позира на фона на океана и държи бебето си в ръце. Шампионката от Големия шлем сподели с последователите си, че след раждането винаги намира време да се грижи за тялото си.

''Любовта към себе си е от съществено значение. Открих, че трябва да си напомням за тази любов през всички различни етапи от живота си. В момента обичам това, че тялото ми не е перфектно. Обичам това, че мириша на кърма. Обичам да опознавам новата версия на тялото си. Това е промяна, но е промяна, която си заслужава. Така че започнете тази седмица, знаейки, че сте обичани и любовта започва от вас.''

Световната знаменитост завърши посланието си с малка шега: ''Добре, а сега ще отида във фитнеса!''

Уилямс и съпругът ѝ Алексис имат и 6-годишна дъщеря, Олимпия. Откакто се оттегли от професионалния тенис, Серина е откровена за бременността и майчинството. След като роди, тя показа на феновете си забавно видео, в което се опитва да облече дънкова пола на Valentino, като отбелязва, че я е купила, когато е била бременна.