Сигнали издаващи, че той не изпитва чувства към вас

  • Сподели:
Сигнали издаващи, че той не изпитва чувства към вас

Когато един мъж е охладял към жената до себе си, той неволно започва да издава сигнали, подсказващи ни, че чувствата, които е изпитвал към нея са се променили или просто са били заличени от времето. Ясните и видими подсказки за това се крият в неговите жестове и начина, по който той се държи с вас. Понякога промяната в поведението му е отличителният знак, по който можем да разберем, че този мъж е охладнял към нас. Разберете в какво трябва да се вгледате и кои са тези отличителни сигнали, които издават, че партньорът ви не изпитва вече същите чувства към вас.

Няма никакво желание да общува с вас
Избягва да общува с вас и дори, когато го заговорите по общи теми, той по-скоро предпочита да отиде в другата стая и да остане насаме със себе си, вместо да се включи в разговора.

Отнася се пренебрежително към проблемите ви
Когато му споделяте нещо особено важно за вас, той не отреагира, а вместо това извъртява поглед и започва да коментира тема, която е важна за него самия.

Все по-често започва да ви повишава тон без причина
Когато мъжът до вас започне често да ви повиша тон и да се държи арогантно, това е сигурен знак, че той няма уважение към вас, пък за чувства да не говорим.

Намеква, че не сте единствената жена на света
Все по-често тънко ви подсказва, че можете да бъдете заменена от друга по-любяща, всеотдайна и добра жена. Не спира да ви говори за жени, които по някакъв начин, той смята за много по-вежливи и подходящи за него от вас.

Държи се различно и хладно към вас
Когато един мъж охладнее това се усеща в начина му, по който се отнася към жената до себе си. И ако преди е обръщал специално внимание към вашите нужди, прегръщал ви е, правил е мили жестове и не се е притеснявал да сподели колко много държи на вас, а всички тези неща вече не са част от ежедневието ви, то най-вероятно вече не изпитва същите чувства към вас.

Няма желание да бъдете интимни
Психолозите са на мнение, че всичко в една връзка се крепи на доверие, обич и секс. Интимният живот свързва по един специален начин влюбените, което им създава усещането за цялост и задоволеност от тази връзка. А когато сексът изчезне, обикновено на негово място се наместват всякакъв вид други проблеми.

Не спира да ви игнорира
Можете да усетите, че той е изгубил интерес към вас, ако започне видимо да игнорира онова, което искате да му споделите, както докосванията ви и близостта, която търсите от него.

Опитва се да създаде скандал от нищото
Мъжът, който не изпитва чувства към една жена, е по-склонен да действа под натиска на своите емоции без да се налага да се замисля върху това, дали ще нарани нейните чувства. Ако все по-често този мъж ви повишава тон и търси под вола теле, значи нещата не са много нормални, особено ако това поведение не е присъщо за него. Знаете ли, че голям процент от мъжете предпочитат да си измият ръцете по този начин и за да не станат лошите герои в дадена връзка, всячески се стремят да нажежават допълнително обстановката, докато жената до тях не поеме инициативата да си тръгне. Те го правят, защото им е по-лесно да се измъкнат, като жертва на обстоятелствата, вместо да застанат мъжки и да споделят истинските си чувства, дори те напълно да се разминават с тези на партньорката им.

Подхожда грубо, критично и обидно към вас
Това е най-сигурният знак, че този мъж не държи на вас, още по малко пък изпитва каквито и да е било чувства. Когато един мъж обича, той всячески се стреми да запази хармонията в своята връзка и да създаде приятна атмосфера за любимата си жена.