Страстта между тези двамата

  • Сподели:
Страстта между тези двамата

Дженифър Лопес и Бен Афлек се усмихваха и целуваха на червения килим на премиерата на филма "Светкавицата'', състояща се в Лос Анджелис.

Лопес излезе на червения килим в Ovation Hollywood в дълга до земята рокля на Gucci с черен корсаж с цип и пола в прасковен цвят. Тя допълни визията си с черна чанта на Kurt Geiger, а косата ѝ беше прибрана в гладка дълга конска опашка.

Афлек отчасти съвпадна със съпругата си с изцяло черен тоалет. Фотографите щракнаха двойката, докато позираха за снимки, прегръщайки се един друг. Те бяха уловени и да споделят сладка целувка.

Във "The Flash" Афлек се превъплъщава отново в ролята на Батман в сагата на DC, заедно с Майкъл Кийтън, който за първи път изигра Батман през 1989 г. Езра Милър също участва в ролята на заглавния супергерой, както и Майкъл Шанън и Саша Кале. Филмът излиза по кината на 16 юни.

По време на участие в предаването Live with Kelly and Mark миналия месец Лопес разкри, че иска от съпруга си съвети за стил преди събитията на червения килим винаги го пита за мнението му.
Лопес също така разкри, че актьорът от "Air" често се шегува с нея, когато става въпрос за модните ѝ избори. "Понякога той ще се шегува с мен и пита: "Къде е останалата част от роклята? А аз отговарям, че това е цялата.''

 

В началото на април Афлек даде висока оценка за уменията на Джен като артист и изпълнител по време на интервюто си за подкаста SmartLess.

"Тя е невероятна актриса и прекрасен творец. Наистина обичам музиката ѝ, тя е брилянтна - познавам цялото ѝ творчество", продължи той, отбелязвайки, че знае, че песните ѝ "Dear Ben" (от филма "This Is Me...Then" от 2002 г.) и "Dear Ben Pt. II" (от предстоящия "This Is Me...Now") са за него.

"Песните, които са написани за мен, са написани от най-великата изпълнителка в историята на света - Дженифър Лопес. Тя е невероятна."