Техники за романтично разпалване на огъня

  • Сподели:
Техники за романтично разпалване на огъня

В даден етап от всяка любовна връзка настъпва момент, в който партньорите започват постепенно да се отдалечават, което в действителност донякъде се дължи и на факта, че са достигнали до пределната точка на изливане на чувства, емоции и повтарящи се до безкрайност уморителни действия. И така партньорите започват да възприемат човека до себе си като част от нещо, което добре познават и което вече не им носи тръпка. 

Знаете ли, че някои монголски племена са измислили хитър трик, чрез който да подскажат на партньора си, че са настроени за интимност и той се е състоял във вдигането на пръчка, на която имало завързана бяла кърпа, което подсказвало на тяхната половинка, че са готови за страстни игри.

Сега ще ви разкрием няколко по-различни трикове, които могат да подскажат на вашата половинка, че се нуждаете от интимност, както и ще помогнат да съживите отново романтиката и страстта помежду си.

За жените

Романтично облекло
Когато жената започне да обръща повече внимание на своя външен вид, както и добави допълнителни сексуални щрихи към него, ще накара мъжa отново да я забележи и пожелае, по начин, по който досега не го е правил. Еротичното облекло е начин да покажем на партньора си, че е желан и че все още пламъчето на страстта е запалено.

Ароматна вана 
Можете да изненадате своя любим като напълните ваната, съблечете се и се отпуснете в нея, под фона на романтична музика и ароматни масла. По този начин ще успеете да предизвикате неговото внимание и да го накарате да се присъедини към едно страстно изживяване.

Вечеря на свещи
Пригответе вкусна вечеря за своя любим човек, след което запалете свещи, отворете бутилка вино и се насладете на момента. По този начин ще накарате мъжа до вас да се почувства ухажван и желан.

Страстни пози
Облечете си романтично бельо, след което се настанете удобно в секси поза, докато чакате своя любим да се прибере, това определено ще го изненада и ще събуди желанието му за интимност.

За мъжете

Страстен масаж
Всяка жена обича масажи, особено когато те са съпроводени от страстно прошепване на сексуалните фантазии на мъжа, както и чувствено докосване. Това е един от начините да накарате вашата любима да се настрои на секс вълна и да съживите малко вледенената атмосфера помежду ви.

Погалване и нежни целувки
За да може партньорката ви да се настрои за интимност, можете да използвате нежното погалване и романтичните целувки за тази цел. Жените обичат интимността и допира на любимия мъж, дори когато са в лошо настроение, това е един от начините, чрез който могат да се разчупят ледовете.

Питие, шоколад, сметана и ягоди
Сипете си аперитив, след което подскажете на партньорката си, че я желаете, чрез страстни целувки, примесени от течен шоколад, сметана и ягоди. Разнообразието е необходимо при всяка любовна връзка, затова оставете на фантазията да ви подскаже стъпките към разчупването на ледовете и изживяването на нови, разтърсващи, страстни мигове с любимата жена. 

Ролеви-секси игри
Всеки мъж фантазира и именно тези негови фантазии биха могли да разчупят рутината и да съживят интимността. Единственото, което той трябва да направи е шеговито да подскаже на партньорката си своята фантазия и да я включи в тази сексуална игра, след което нещата ще тръгнат от само себе си, а насладата ще бъде разтърсваща и за двамата партньори.