Венсан & Нара: щастието обича тишината

  • Сподели:
Венсан & Нара: щастието обича тишината

Тази година беше белязана от доста раздели на холивудски двойки, за които изглеждаше, че щастието помежду им ще трае вечно, а любовта - завинаги.

Една такава раздяла, която определено успя да ни изненада, беше между актьора Венсан Касел и модела Тина Кунаки, които сложиха край на отношенията си през април 2023 г. Причините останаха неясни за обществеността, а двамата бивши изтриха всички свои общи снимки от профилите си в Instagram. Все още обаче има какво да ги свързва и това е тяхната обща дъщеря, 4-годишната Амазони.

Венсан бързо намери нова половинка в лицето на 27-годишния модел Нара Баптиста, в чийто вени тече бразилска и австралийска кръв, а нещото, което предполагам всички забелязваме, е поразителната ѝ прилика с Тина. 

Новата двойка вече беше забелязана из улиците на Рим, на почивка в Рио де Жанейро и в живописния Париж - къде другаде, ако не в града на любовта. Именно във френската столица и в компанията на прекрасната Нара актьорът посрещна 57-ия си рожден ден.

''Просто исках да бъда щастлив'', сподели Венсан към една своя снимка, която Нара коментира с ''Amor''. Новото начало за Касел е факт. А дали и тази любовна история ще има край - ще покаже само времето.