Връзката на Кейт Хъдсън и Кърт Ръсел доказва, че истинският баща не е задължително да бъде биологичният

  • Сподели:
Връзката на Кейт Хъдсън и Кърт Ръсел доказва, че истинският баща не е задължително да бъде биологичният

Влизането в нова връзка може да бъде предизвикателство за една двойка, особено ако са замесени деца. Родителите могат да се окажат разкъсани между децата си и новия си партньор, но когато двете страни се обединят, това може да бъде основата на едни прекрасни взаимоотношения.

В High View Art обичаме да разказкаме такива истории, за това решихме да разгледаме по-отблизо отношенията между Кейт Хъдсън и доведения ѝ баща Кърт Ръсел.

Връзката между Кърт Ръсел и майката на Кейт е нещо различно.

Двамата се запознали за първи път по време на снимките на ''The One and Only, Genuine, Original Family Band'', но все още не били съвсем готови да започнат да се срещат.
"Аз бях на 21, а той на 16. Намирах го за очарователен, но беше твърде млад. След това години по-късно се срещнахме отново и си спомних, че го харесвах много, когато го видях за първи път. И двамата казахме, че никога няма да излезем с друг актьор", спомня си Хоун по време на интервю за BBC Radio 4.
Дори някой толкова очарователен и красив като Ръсел не можел да устои на възможността да ухажва Хоун.

Ръсел и Голди излезли на първата си среща през 1983 г.

Докато двамата снимали ''Swing Shift'', излязли една вечер след работа под прикритието, че репетират за танцова сцена. Ръсел завел Хоун в The Playboy Club, където прекарали часове в разговори, а след това решили да продължат забавлението в къщата, която Хоун наскоро си купила. Имало само един проблем - липсата на ключ - за това се наложило да проникнат вътре с взлом. Накъде от този момент двойката започва да живее заедно.

През 1986 г. се родил синът им Уайът.

Преди да се срещне с Ръсел, Хоун вече има две деца - Кейт и Оливър Хъдсън, от бившия си съпруг Бил Хъдсън. Те били женени от 1976 до 1982 г. А преди Бил, актрисата е имала още един неуспешен брак с Гъс Триконис от 1969 до 1976 г.
Кърт имал син, Бостън Ръсел от бившата си съпруга Сюзън Хъбли, за която бил женен от 1979 до 1983 г. Той и Хоун посрещнали сина си Уайът Ръсел през 1986 г. Уайът, Кейт и Оливър са актьори, последвали стъпките на своите родители.

Тези две холивудски величия са правили нещата по свой начин - споделяли са общ дом и са създали голямо щастливо семейство, без да се женят. След близо четири десетилетия заедно връзката на двойката все още е по-силна от всякога, карайки ни да се възхищаваме на тяхната уникална любовна история и смесено семейство.
Кърт поел и приел новата си роля на партньор и баща на Кейт и Оливър. Той показал любящата си страна и накарал Голди да се влюби в него, тя си спомнила за невероятното общуване на Кърт с децата си, когато идвали на снимачната площадка: "Той беше невероятен с тях, беше толкова естествен".

С течение на годините, Кейт възприела Кърт като свой баща, а не като доведения си баща.

Кейт била само на три годинки, когато Голди довела Кърт вкъщи за първи път. Той седнал до нея и я гледал как спи, връзката им започнала точно тогава, а останалото е история. Кейт израснала с него, имайки единствена по рода си връзка със своя "татко", както тя обича да го нарича.

"Това е човек, за когото семейството е приоритет номер едно през целия му живот. Никога не е пропускал училищна пиеса, футболен мач, хокеен мач, танцов рецитал и списъкът може още да продължава" - казва Кейт.

Когато Кърт отворил сърцето си, за да обича Кейт и да я подкрепя във всичко, той доказал, че бащинството е нещо по-дълбоко от кръвта, течаща във вените. И до днес той пази дори най-малките спомени от детството ѝ.

Кейт му отдава почит по всички поводи.

На 70-ия му рожден ден Кейт посветила пост, за да изрази любовта и благодарността си към любимия си баща Кърт. Тя искала да покаже на света колко е благодарна за това, че го има в живота си:

"Той е оригинален. Силен, интелигентен, талантлив, лоялен семеен мъж. Той ме научи, че всички можем да съществуваме с огромна любов чрез различията си. Той е единственият по рода си татко! И всички ние сме щастливци, че го имаме в живота си!''

Кърт е най-добрият дядо за децата на Кейт.

Не може да се отрече, че Кърт е страхотен баща! Малко след като Кейт станала майка, той прегърнал новата си вълнуваща роля на дядо. В неотдавнашно интервю с него и Голди, той спомена: "Наистина е забавно да можеш да правиш нещо, което е основно за внуците ти".

И до днес Кърт продължава да показва любовта и подкрепата си към голямото си щастливо семейство, оставайки любящата нежна бащина фигура за Кейт.