Голди Хоун, която вярва, че красотата е начин на мислене

  • Сподели:
Голди Хоун, която вярва, че красотата е начин на мислене

Като заклет любител на йогата, Хоун успява да се поддържа в невероятна форма и в спокойно състояние на духа, което изглежда удължава младостта ѝ с напредването на годините. Но физическата активност не е единствената ѝ тайна - Голди е разработила за себе си най-добрия безгрижен режим за грижа за кожата, който, съдейки по сияйното ѝ лице, всички трябва да обмислим.

Голди не следва модните тенденции в грижата за кожата, които могат да отнемат до един час подготовка преди лягане. Според нея всичко, от което се нуждае, са няколко крема и собствените ѝ ръце.

"Всяка вечер измивам лицето си и го масажирам за около 3 минути, след което слагам лек крем и заспивам. А на сутринта се събуждам и правя същото!"

Може би си мислите, че рутината не е достатъчна, за да поддържа Хоун сияен вид. Е, не точно. Тя разкрива няколко трика, но все пак те са минимални: "Не правя много. Известно време използвах кокосово масло върху лицето си. Майка ми използваше лимон - изстискваше го и го слагаше на лицето си." Добрата новина е, че това не струва цяло състояние.

Тя предпочита всичко да е възможно най-естествено
Изцяло натуралната рутина на Голди не спира дотук. Тя също така разкри, че цветът на косата ѝ се дължи на нейните гени: "Знам, че звучи странно, но никога не съм боядисвала косата си. Използвам обикновен шампоан, но избягвам да слагам химикали върху нея". Името ѝ също има нещо общо с перфектните ѝ златисти кичури.

Нейната тайна за младежка кожа може да се използва от всеки
Според Голди тя поддържа младежката си кожа, като я предпазва от слънцето и се грижи да е хидратирана: "Сутрин слагам малко слънцезащитен крем, а останалото е просто да се увериш, че кожата е добре хидратирана, хапваш храни на маслена основа и се усмихваш често." 

Голди вярва, че красотата зависи до голяма степен и от начина на мислене. Много е лесно да изгубиш увереността си, като се сравняваш с другите и постоянно се взираш в несъвършенствата си. В крайна сметка тази несигурност може да се превърне в единствената ви реалност. Холивудската звезда има изключително просто решение на този проблем:

"Аз също се вглеждам много в себе си, но не се вманиачавам."

Но Голди не е единственото доказателство, че методите ѝ работят. Тя е предала всичките си съвети за красота на дъщеря си Кейт Хъдсън, която също е изключително привлекателна жена. Кейт е наблюдавала майка си през целия си живот и е взела от нея няколко полезни навика, като например здравословния начин на хранене. Двете обичат да пият зелен сок с добавка няколко лъжички зехтин.