Антонио Бандерас и Никол Кимпел доказват, че любовта не познава възраст, разстояние или националност

  • Сподели:
Антонио Бандерас и Никол Кимпел доказват, че любовта не познава възраст, разстояние или националност

Антонио Бандерас несъмнено е един от най-известните и харизматични испански актьори. И докато той грабна погледите на много хора през годините, красивата Никол Кимпел успя да покори сърцето му.

На 62 години актьорът признава, че е влюбен и щастлив с половинката си, но досега не сме имали възможността да разберем много за нея. 

HIgh View Art обича да открива и споделя любовни и романтични истории, затова днес ще ви разкажем как започна всичко за тази двойка.

В началото те бяха далеч един от друг

Антонио е роден в южната част на Испания, в Малага, и не винаги е мечтаел да бъде актьор. Първата му страст била футболът. Той тренирал усилено и се ангажирал един ден да стане професионален спортист. Но съдбата имала други планове за него и след като получил травма, той трябвало да се откаже от мечтата си. Бавно, но сигурно Бандерас навлизал все по-дълбоко в идеята за актьорството.

Двадесет години по-късно, на повече от 2000 километра, Никол се родила в Германия. Поради професията на баща си тя прекарвала голяма част от детството си в различни градове. Този номадски стил на живот не само ѝ помогнал да научи много езици (френски, немски, английски, холандски, италиански, арабски и испански), но също така обогатил културните ѝ познания.

Актьорът и финансовият съветник се запознали на парти по време на престижния филмов фестивал в Кан

По това време Антонио не знаел, че сегашната му бъдеща приятелка има сестра близначка, почти идентична с нея, наречена Барбара. Сестра ѝ била тази, която привлякла вниманието му и той не се поколебал да я заговори, ''но изведнъж се появи Никол и сърцето ми подскочи. Те са напълно еднакви, но видях нещо, което се открояваше в нея'', спомня си Антонио.

Тогава той все още бил женен за бившата си съпруга Мелани Грифит, така че първата им среща била просто приятелска.

Заедно те се осмелиха да излязат от зоната си на комфорт

След като документите за развод на Мелани и Антонио били финализирани, той и Никол възобновили контакта си и най-накрая официализирали връзката си. Бандерас направил изявление, с което изненадал медиите и неговите фенове, заявявайки, че ще напусне Холивуд за неопределено време, за да се посвети на други интереси в живота си.

Антонио и Никол заминали за Лондон, за да работят по първия си голям съвместен проект, изключителната и успешна линия за облекло Antonio Banderas Design. Двамата се допълвали идеално и химията помежду им направила марката успешна.

В началото на 2019 г. Антонио имал сериозни здравословни проблеми. Актьорът получил инфаркт и според него бързата реакция на Никол е спасила живота му:

''Когато получих първите симптоми, тя усещаше какво се случва. Сложи аспирин под езика ми и това спаси живота ми. Получих втори шанс и някои неща се промениха коренно оттогава'', спомня си актьорът.

Връзката им се задълбочила и те решили да започнат да обръщат внимание на най-важните неща в живота. ''Нещата, на които придавах голямо значение, престанаха да бъдат важни. Започнах да обръщам внимание на истинските стойностни неща - дъщеря ми, приятелите и семейството ми.''

Те получили втори шанс да се насладят на живота заедно

Въпреки че дълго време живеели между Англия, Испания и Съединените щати, двойката решила да се установят в Андалусия след инфаркта на Антонио. Никол е категорична относно мнението си за живота в Испания: ''Семейството ми липсва, защото не прекарвам достатъчно време с тях, колкото преди, но мястото ми е до Антонио и това компенсира всичко останало. Много съм щастлива в Малага, градът ме посрещна с отворени обятия и се чувствам добре тук.''

Двойката току-що отпразнува осмата си годишнина

Засега в дома на Бандерас не звучат сватбени камбани. Актьорът изясни позицията си по въпроса, казвайки:

''Донякъде сме вече женени. Никол е моята жена, а аз съм нейният мъж. Справяме се страхотно.''

Женени или не, обичаме да ги виждаме щастливи да се наслаждават максимално на любовта си и се надяваме да запазят тези усмивки на лицата си дълго време напред.

Предлагаме ви и: Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън - любов, твърде голяма, за да продължи

Меденият месец, който трае вечно - Матю и Камила Макконъхи

Любовната приказка на Джулия Робъртс и съпругът ѝ Дани Модър през годините

Иман, която никога не замени Дейвид Боуи с друг мъж

Любовната история на Бон Джоуви и Доротея Хърли, която продължава вече 40 години

Том Ханкс и Рита Уилсън - една 30-годишната любовна история