Защо в социалните мрежи критикуваха Хайди Клум

  • Сподели:
Защо в социалните мрежи критикуваха Хайди Клум

Хайди Клум бе подложена на критики от някои от своите 10,7 милиона последователи в Instagram, след като инсценира фалшива бременност. Супермоделът, която е известна с креативните си тоалети за Хелоуин, реши да се маскира неочаквано, правейки си първоаприлска шега, но реакциите, които получи, не бяха съвсем приветливи.

49-годишната Клум предизвика незабавна реакция, след като позира за снимки с колегите си от журито на "Америка търси талант", облечена в протеза на бебешко коремче. Тя препубликува снимка в социалните си мрежи, която преди това беше качена от София Вергара. Снимката, която беше озаглавена: "Ще ставам леля!!!", показваше как Вергара целува фалшивия корем на Клум.

Другият ѝ колега от "Америка търси талант", Хауи Мандел, сподели същата снимка и я озаглави, поздравявайки Хайди Клум за предполагаемата ѝ бременност.

Няколко часа по-късно Хайди Клум потвърди, че новината всъщност е фалшива. Тя направи това, като сподели снимка на Мандел, който носи фалшивото бебешко коремче на собствения си корем, и написа с чувство за хумор: ''От мен за теб - поздравления''.

Не всички обаче приеха това като сполучлива шега. Публикацията получи отпор от много от последователи, които отбелязаха, че "шегата за бременност не е подходяща първоаприлска шега или когато и да е било", особено след като "има много жени, които се борят с безплодието".

"Намирам това за изключително неприятно и обидно спрямо жените, които все още преминават през пътя на безплодието".

Докато някои обявиха, че триото трябва да се "срамува" от себе си за тази шега, много хора поискаха Клум да се "извини на всички, които са се обидили".

Въпреки че новината за нейната бременност се оказа фалшива, възможността да видим Хайди бременна не е толкова странна, защото красавицата наскоро разкри, че понякога мисли за дете от 33-годишния си съпруг музикант Том Каулиц.

Супермоделът вече има четири деца.

Пътуването на Хайди към майчинството започва през 2004 г. с раждането на първата ѝ дъщеря Лени, чийто баща е италианският предприемач Флавио Бриаторе. По-късно тя има още три деца от бившия си съпруг, певеца Сийл - Хенри Гюнтер Адемола Дащу Самуел, Йохан Райли Фьодор Тайво Самуел и Лу Самуел.