2018: нумерологична прогноза

  • Сподели:
2018: нумерологична прогноза

Древните мислители разглеждали числото като основа на всичко съществуващо в света, предполагайки че числата отразяват свойствата на пространството, енергията и звука.

Всяко число от 1 до 9 притежава собствена вибрация, която не може да се избегне. Тези вибрации съществуват независимо от това дали ги чувстваме или не. Можем да се възползваме от техните положителни свойства и да обуздаем отрицателните, ако знаем кога те ще се проявят.

Ето нумерологичната прогнозаза 2018 година на френския гуру Didier Blau.

За да научите какво ви е приготвила съдбата през 2018 година, съберете числата на деня и месеца, в който сте родени, а след това прибавете 2 - числото на 2018 година. Ако резултатът се окаже двузначно число - отново съберете цифрите, докато не получите число от 1 до 9. Например, ако сте родени на 5 юни: 5 + 6 + 2 = 13; 1 + 3 = 4. Вашето число за 2018 година е четири.

~1~

Девизът на годината: "Напред!"

За вас започва нов цикъл, който ще продължи до 2026 година. Всичко около вас ви казва: започвай, отваряй се, покажи се! Започни начисто, с нови сили, с мотивация, с нови възможности, заобиколи се с нови лица...

Оставете всички неразбории от миналите години зад гърба си. Вие сте устремени в бъдещето, гледате далече напред и трябва да се посветите на онова, към което ви тегли сърцето, без да си поставяте никакви ограничения. Бъдете себе си, стремете се към всякакви промени, уверено обявявайки своята позиция, набележете целта си. Нека вашето собствено "аз" да стане главният ви приоритет - мислете за себе си, вслушвайте се в своя вътрешен глас.

Започнете всичко отново - променете курса, движете се в нова посока, стартирайте поредните проекти или се заемете с нещо, което не сте опитвали. Не се съмнявайте! То ще ви хареса! Не се опитвайте да живеете, вързани за текущия момент - стегнете се, изисквайте новото, дръжте се независимо, посрещнете предизвикателствата, мислете за бъдещето, събудете се... И най-главното, разчитайте на себе си!

Числото "1" може би ще ви донесе усещане за самота, откъснатост. Ако в момента сте в сериозна връзка, мислете повече за себе си, а не за партньора си. 2018 година ще ви отведе от онова, което вече не ви съответства; бъдете независими, дайте си възможност да поживеете свободно, да усетите пламъка на страстта. Възможност да се обвържите с отношения вероятно ще имате през втората година на цикъла — 2019-а. Дотогава търсете приключения, флиртувайте, събирайте нови впечатления, гответе се, тренирайте.

~2~

Девизът на годината: "Двама сме!"

Самотни сте! Е, идва краят на това! Скоро ще се почувствате по-комфортно. "Двойката" символизира равновесието; дует или дуел. Всичко зависи от конкретната ситуация. Ако тя е напрегната, "2" означава скъсване. Ако обаче сте търсили сродна душа, голяма е вероятността тя да се появи на хоризонта.

За да сте в хармония със себе си, борете се с нетърпението. Ако ви се струва, че събитията тази година се развиват бавно, адаптирайте се към това темпо, бъдете по-сговорчиви и дипломатични, приспособявайте се и по-малко мислете за собственото си его. Идеи, проекти, семената, които сте засели през 2017 година, скоро ще покълнат. Дайте им малко време.

Не се опитвайте да действате сами. Вашата роля е да поддържате, да помагате, да обединявате, да сте отворени и готови да приемете нещата, а не да действате активно. Доверете се на интуицията си. Съдбата ще подпомага започването на работа, познанствата, съвместната дейност, преговори и подписване на договори. Ако сте балансирали на ръба, може да получите отказ или да последва разваляне на сделката.

Въздухът, изпълнен с емоции, сякаш вибрира. Числото "2" символизира примирение, съвместни проекти, сливане. За двойките, чиито отношения са се оказали заплашени, това е тревожен знак - новите връзки за тях могат да означават раздяла. Ако сте самотни обаче, не се отчайвайте, скоро ще срещнете своята "половинка". Нали 2018 година е година на нови срещи, влюбвания и съюзи! Сънят, храната и физическите упражнения могат да ви помогнат да утроите резултата, защото те увеличават фокуса, мотивацията и енергията.

~3~

Девизът на годината: "Възраждане" 

Числото "3" означава презареждане. Всичко наоколо се променя, движи се, обърква ви. И още по-добре! Дошло е време да се пробвате, да се опитвате, да се залавяте за всичко. Проявете здравословно любопитство, бъдете активни и открити; търсете нови лица, нова обстановка, нов подход към живота.

За да сте в хармония със себе си, променете обичайната обстановка, разчупвайте установения ритъм; бягайте от рутината, направете онова, което не сте се осмелявали да сторите досега и получавайте удоволстиве от всичко това! Трябва да се движите, да не спирате, да пътешествате, да откривате нови неща, да възобновявате връзки, да трупате идеи, познанства и приятелски отношения. Да се опитвате да започнете нещо ново с нов човек.

Не преследвайте успеха или високата заплата; не се хващайте за мащабни проекти, но все пак, правете си планове, действайте по-разнообразно, променяйте темпото на живот, дневния режим, сферата на дейност. Тази година вие трябва да се стремите колкото е възможно по-пълноценно да се изявите, да заживеете по друг начин, да стартирате творчески проект, да се увлечете от нещо.

Дали имате или не любим човек, в личния ви живот ще тече активна работа - в пряк и в преносен смисъл. Освежете жилището си, като го смените или обновите; дайте си глътка свеж въздух, свобода, приключения. Ако имате семейство, "тройката" означава попълнение! За неженени и неомъжените, тя обещава разширяване на кръга от хора, с които общувате, нови познанства и флирт. Не се опитвайте обаче да правите дългосрочни планове - бъдете доволни с това, което имате тук и сега.

~4~

Девизът на годината: "В квадрат" 

Пуснете на воля собствената си радост и работете усърдно! Числото "4" символизира ясно очертана фигура, квадрат, който през 2018 година ще стане стабилна основа на вашия живот. Така че хващайте се за работа, старайте се, катерете се нагоре - всичко това няма да бъде напразно. Растете и се развивайте, или най-малкото запазете статуквото.

Търпение, усърдие, вяра в себе си и в поставените цели - това са качествата, които трябва всячески да развивате в себе си. Ограничавайте се, старайте се да усещате твърда почва под краката си, действайте дисциплинирано, без да се откъсвате от реалността. Не чакайте да дойде най-подходящият момент, само постоянните усилия ще ви позволят да се придвижите към конкретния резултат и да стабилизирате положението си.

Няма нужда от особен ентусиазъм по повод събитията, техният ритъм може и да се забави. Затова бъдете реалисти, отговорни, дисциплинирани; действайте методично, премерено, в съответствие със стриктен план. Не се предавайте! На вас разчитат, така че се постарайте да сте адекватни в ролята на незаменима фигура. 2018-а не предполага лутания и промени - трябва да сте на мястото си, борейки се за резултат.

Четвъртата година изисква вярност, постоянство и честност както в отношенията с партньора, така и към себе си. Ако вече си имате някого, вашите отношения са изградени по правила, организирани са. Ако нещо все пак не тръгне както трябва, не правете прибързани стъпки, може през 2019 година ситуацията да се промени към по-добро. Съветът към онези, които засега са самотни: не позволявайте работата да запълни целия ви живот.

~5~

Девизът на годината: "Ускорение!" 

Искате да промените своя живот? Сега е най-подходящият момент за това! Събитията се раздвижват, нарушавайки обичайното развитие на нещата. 2018 година е преломна година, обелязваща пълното откъсване от миналото, радикална еволюция, нов етап по пътя. Той ще ви даде възможност да отхвърлите от плещите си тежкия товар, да разперите крила и да се насладите на глътка независимост и свобода.

Освободете се, откъснете се от всичко, което ви възпрепятства, сдържа, дърпа ви към себе си. Хващайте се за всяка възможност да се устремите напред - с нови събития, хора. Бъдете нетърпеливи, активни, готови на всичко! Старото е отживяло своето и трябва да отстъпи път на новото. Нека вярата, късметът, импровизацията и приятните изненади се върнат в живота ви.

Дошло е време да смените разписанието в живота си, длъжността, набелязания път в живота, призванието... Потопете се в непознатото, приемете предизвикателството, сключете облог, без да очаквате някакви конкретни резултати. Оставете пари, хора и идеи да минават покрай вас, ред по ред - не се опитвайте да се хванете за нещо.

Секс и страст — вие жадно ще се стремите към независимост, ще търсите възможност да живеете по-пълноценно. За онези, които са свързани с романтични отношения, не е изключена възможността да изменят на партньора си. В сърцето и в тялото на самотните души малко по малко се разпалва тлеещият досега огън - настъпила е годината на неочаквани срещи и изненади. Бъдете обаче благоразумни и изчакайте октомври, преди да се увлечете сериозно или да се обвържете с конкретни ангажименти.

~6~

Девизът на годината: "Отговорност и задължения"

2018-та е година на отговорността! Щестицата като хармонично число, ви дава сила, позволяваща да се реализирате в социалната, сантиментална и дори в семейната сфери. Споделяйте, споразумявайте се, кооперирайте се с околните - съвместно вие ще направите сериозна стъпка в бъдещето и ще преминете в нов етап на живота си като много по-зряла личност.
Как да сте в хармония със себе си? Ентусиазъм, отговорност, съдбоносни решения... Не се отпускайте, знайте какво искате, стремете се напред и бъдете на ниво. Ако 2017 ви носеше промени, 2018 ще ги реализира, ще ви позволи да постигнете вътрешно взаимно разбиране и ще ви награди напълно.

Заловете се за онова, с което в дадения момент се занимавате, и ви очаква награда - нова длъжност, по-високо качество на живот, финансова подкрепа, поредно повишение в йерархията. Вие и само вие сте ковач на своето щастие. Творческите личности ще ви разберат, те отлично знаят какво значи вдъхновение.

Не отстъпвайте за нищо на света - просто разцъфвайте! Предстои ви да вземете редица съвместни решения, отново да придобиете своето "аз" и да стигнете до съгласие със себе си. В семейната сфера ви очакват инвестиции, разширение и може би дори новородено! Шестата година от цикъла е година на плодородието, а това означава, че на преден план излизат родителските задължения. Ако сте самотни, опитайте се да осъзнаете - това е изключително ваш избор. Промените, набелязани през 2017 година, постепенно придобиват конкретни очертания.

~7~

Девизът на годината: "Размисли"

Вие сте централната фигура през тази година и сте длъжни да си зададете редица въпроси, а така също и да се погрижите за себе си. За тази цел направете стъпка встрани, за да погледнете околните, целия свят в перспектива. 2018 за вас ще стане година за търсене на истинските ценности, дълбоките мотиви, които ви движат.

За да сте в хармония със себе си, не се страхувайте да оценявате критично собствените си постъпки, опитайте се да погледнете положението на нещата отстрани и да се върнете към най-главното. Опорната точка сега не е материалното - струва си да се съсредоточите върху изучаване, изследване, върху пътешествията във физическия и духовен свят. Отпуснете се, разделете се с обичайната рутина, проявете оригиналност и вървете по своя път.

Откъснете се от омръзналата ви клетка, бягайте от непредвидените обстоятелства, вземете си творчески отпуск - една възможност да откриете за себе си нови места и впечатления. Ритъмът на живот ще бъде далече от стриктния - очакват ви сътресения и изненади. Не е подходящо да правите големи планове и да вземате сериозни решения - отложете всичко това за следващата 2019 година.

Числото седем се свързва с фазата на самоанализ, а значи и известна отчужденост. Ако сте в активна любовна връзка, бъдете готови за лавина от въпроси или критични забележки по повод вашите отношения. Вие вероятно ще се отдалечите един от друг; възможно е да се случи и внезапно скъсване - но само там, където това е назрявало. Ако пък сте самотни, замислете се как искате да живеете и поработете върху себе си в нужната посока. Бъдещите срещи ще станат за вас приятна изненада.

~8~

Девизът на годината: "Резултати"

Настъпва решителният момент. Усилията, предприети в последните години, най-накрая дават плодове; скоро ще дойде време да се събира реколтата. Очаквайте награди, справедливо поощрение за заслугите, щедър медал. Макар че който не е успял да засее, ще се окаже, че няма да има и какво да ожъне.

За да сте в хармония със себе си, не позволявайте да ви препънат; вземайте решения, заемайте позиции, демонстрирайте силата на характера си, поемайте отговорност пък дори и за чужди задължения. Включвайте се в играта, вземете инициативата в свои ръце, решавайте проблемите и се придвижвайте напред. Да се стои на едно място, да не говорим за отстъпване на позиции, вече не бива!

Ако не сте взимали случващото се насериозно, постъпвали сте недалновидно или сте вървели по най-лекия път - очакват ви пречки и разочарования. Има обаче и добри новини - вашите таланти, най-накрая са оценени по достойнство. По-висока длъжност, финансови бонуси, успех в обществото, значителни инвестиции, постижения, дивиденти и признание!

Става все по-горещо и по-горещо, атмосферата наоколо се нажежава до краен предел! Страст, максимално либидо, ревност, кипяща чувственост, решаваща среща... Вашата връзка стремително укрепва. Скоро тя ще стане официална, както и всички замислени съвместно начинания. Ако вече сте били свързани с отношения и изпитвате сериозни проблеми, бъдете готови за разрив, чийто инициатор ще станете вие.

~9~

Девизът на годината: "Равносметка"

Вашият цикъл, започнал през 2010 година, тази година ще завърши. 2018 символизира равносметката, резултата, развръзката на сюжета, финала. Всичко, събрано от вас, ще е необходимо да се сложи в ред, да се подреди по лавиците и за следващата година вие ще бъдете готови за старта на новия деветгодишен цикъл.

До октомври не започвайте никакви важни неща. Не се опитвайте да купите нещо, да построите или да натрупате - обратно, освободете се максимално сами и освободете своето обкръжение - отпуснете се, отхвърлете тежестта на задълженията, грижите, излишъците, скуката или умората. Може да усетите слабост, неувереност, уязвимост.

Проанализирайте основно миналите години. Разберете какво продължава да ви вдъхновява, а какво вече не ви е интересно. Довършете започнатото, подайте оставка, продайте къща, бизнес, акции... Изпуснете парата и вдишайте въздух с пълни гърди; тръгнете на пътешествие, избягайте от самите себе си и завинаги се освободете от вредните навици.

В личен план моментът е доста чувствителен. Ако имате връзка, наближава развръзка и всичко недоизказано скоро ще бъде произнесено на глас. Бъдете чувствителни и възприемчиви - ще са ви нужни доказателства за любов. В случай на крах решението за раздяла окончателно ще вземе вашият партньор. Самотните сърца не бива да залагат на страстта, а на приятелските отношения.

Източник: margaritta.net