Астро прогноза за 23 ноември

  • Сподели:
Астро прогноза за 23 ноември

Пълнолуние е. По оста Близнаци-Стрелец. 6-12 домове.

Слънцето току-що навлезе в Огнения Стрелец, а Луната също още е в първия градус на Близнаци. Подвижни, динамични знаци. Зодиакални знаци, които отговарят за пътуванията, за общуването между хората, за обученията и образованието, за ученето на нови неща и за комуникациите, за търсенето на истината и за приключенията.

Но просто са на различни октави, намират се на различни нива по спиралата на пътя.

Близнаци е знакът на чистото по детски любопитство, на бликащата любознателност и отвореност на ума, на желанието да си навсякъде и да знаеш, да участваш в разговори, да се движиш и пътуваш, да си сръчен и успешен на битово ниво.

Стрелец е знакът на дълбоките дирения и проучвания, на стремежа към знания на академично ниво, по-философски знак, по-абстрактен, на чуждите езици, чужденците и чужбина, на далечните пътешествия, на висшето образование и квалификациите. Разликата може да се усети, когато си спомним, че Близнаци са под управлението на Меркурий, а Стрелец - на Юпитер.

Да почувстваме нюансите, да разберем оттенъците. Защото Слънцето сега ни тласка към далечни плавания, докато Луната ни зове към близките места. Слънцето иска да ни устреми към хоризонта и към отвъд видимото, а Луната иска да насочи вниманието ни към "тук" и "сега".

Няма верен и погрешен път. И затова точно по време на Пълнолуние е добре да чуем всяка страна, да отчетем всяка гледна точка, да се опитаме да я синтезираме в ежедневието и характера си. А Пълнолунието днес е по оста на 6 и на 12 домове, това е оста на служенето на другите хора.

Независимо дали служим по начина, присъщ на Дева или по начина, присъщ на Риби. Да служим! Да се учим, да пътуваме, да общуваме, да сме отворени към непознатото, оставайки тук и сега. Не е лесно. Предизвикателство си е. Ползотворно и щастливо Пълнолуние на всички от мен!

Слънцето, Юпитер и Меркурий са в Стрелец. Оптимизъм. Философия. Пътешествия.

***

Десислава Враджалиева - Астрологически консултации,
моб. тел.: 0887 76 50 59, до 19 ч., скайп: desykv,
личен сайт: astrosviat.com
ел. поща: vihrogonche@abv.bg