Астро прогноза за 27 и 28 септември

  • Сподели:
Астро прогноза за 27 и 28 септември

На 27 септември Луната е в Стрелец до 19.26 часа днес. Намира се в растяща фаза. Харесва ни да научаваме нови неща, да пътуваме, ако може надалеч - по-добре.

Искаме да общуваме с чужденци, да обикаляме из чужбина, да посещаваме непознати места, да разширяваме мирогледа си, да достигаме до истини.

Денят е подходящ за всякакви обучения, квалификации и преквалификации, акцентът пада върху висшето образование и стремежа към личностно израстване.

След този час Луната влиза в кардиналния земен знак Козирог. Атмосферата става по-строга, делова, сериозна и някак суха. Когато Луната е в Козирог е време да обърнем внимание на професионалния си растеж, кариерата си и амбициите си за високи постижения в избраната от нас сфера на изява.

Също така се очаква валежите да не са така проливни и изобилни - още тази вечер след 19.27 часа дъждът лека-полека ще стихва.

В момента 5 от 10 планети се намират в Земни знаци: Луната и Плутон са в Козирог, а Меркурий, Марс и Венера транзитират в Дева. Когато елементът Земя е водещ, хората стават по-стабилни, устойчиви, търпеливи, практични, прагматични, работливи, трудолюбиви и материално насочени.

Енергията на парите, придобивките и ценностите е силно проявена. Отлични шансове за спечелване на пари и придобиване на изобилие от всякакво естество.

Слънцето е във Везни. Желанието за хармония, справедливост и успешни любовни взаимоотношения е много силно. Двете Светила обаче са в конфликт сега: докато Луната се стреми към кариера и професионално израстване, Слънцето ни насочва към близките, брака, семейството и изкуствата.

Най-осезаемо ще бъдат засегнати от този напрегнат аспект представителите на кардиналните зодиакални знаци (Овен, Рак, Везни и Козирог), както и хората с Луна и/или Асцендент в тези знаци.

Утре, 28 септември, астрологичните тенденции, описани по-горе, ще се съхранят напълно. Луната ще транзитира в Козирог, Слънцето - във Везни, ретроградни ще си останат само колективните планети Нептун, Уран и Плутон. Марс и Венера все повече ще се доближават, което помага на всички интимни връзки и любовни отношения.

Желая слънчево настроение на всички въпреки мрачното дъждовно време навън!

Десислава Враджалиева - aстрологически консултации

За връзка: 0887 76 50 59, до 19 ч., vihrogonche@abv.bg, skype - desykv