Лошото време мести първите два дни на Sofia Live Festival на закрито

  • Сподели:
Лошото време мести първите два дни на Sofia Live Festival на закрито

С голямо съжаление трябва да обявим, че поради лошата метеорологична прогноза, очакваните силни валежи и гръмотевични бури, се наложи да вземем трудното решение да преместим първите два дни - 18-ти и 19-ти юни на фестивала Sofia Live Festival на закрито в Sofia Live Club“, съобщиха организаторите на фестивала.

Добрата новина е, че въпреки взетото в последния момент решение, те разполагат с най-доброто място за жива музика в София, което позволява фестивалът да се проведе без промяна в програмата, но със силно ограничаване на капацитета за двата дни. В тази връзка тридневният фестивален билет се спира от продажба, а за първите два дни 18-ти и 19-ти юни остават много ограничено количество.

Обещаваща е прогнозата за неделя 20-ти юни, затова hug or handshake, Керана и космонавтите, Phuture Shock и Hayes&Y ще излязат на сцената на Колодрума. Билетите за този ден продължават да са налични на предварителна продажба на цена от 20 лв., а на място ще са 25 лв. Влизането на територията на Колодрума ще бъде еднократно за деня.

Програмата остава без промяна в часовете. Всички закупени билети ще важат без презаверка. Вратите в трите дни и на двете локации ще отворят в 16.30 ч., а началото на концертите ще бъде в 18 ч.

Афтърпартито и 3-те вечери остава в бар Петък, където програмата ще е също толкова цветна и ще продължи до зори с Abysmatic Live, Xonic DJ Set, RawLand & Doc1 DJ Set, Dead Man's Hat Live и Jijo DJ Set. Партито е 18+.