Привличаме към себе си това, за което мислим

  • Сподели:
Привличаме към себе си това, за което мислим

Забелязали ли сте как себеподобните се намират дори и в огромни групи от хора? 

Тези, които си приличат, успяват да намерят пътя един към друг. Това в действителност се случва и с нещата, които допускаме да преминат в нашата глава под формата на мисловни желания, които подсъзнателно привличат тези моменти, които рано или късно се превръщат в действителност. 

Мисловната картина, която всеки човек рисува в своето съзнание е един съвършен план, който в последствие започва сам да се задейства и да предизвиква онези събития, за които сме си мислили по-често и сме вкарали мисловната си енергия в тях.
Научно доказано е как, чрез силата на мисълта, хора които се чувстват зле, са успели да променят част от негативните събития в своя живот и да се заредят с нова и чиста енергия. Мисълта ни създава цветовете, по които нашето съзнание започва да твори шедьоври и от нас зависи тези творения дали ще бъдат мрачни и отблъскващи или ще носят положително послание към нас и към хората, които обичаме.

Често пъти нашите мисли обрисуват и емоционалното ни състояние като помагат на самочувствието ни да достигне до степен, в която ние се възприемаме и харесваме такива, каквито сме, тогава настъпва и моментът, в който започваме да вярваме в своите сили и постепенно постигаме мечтите си. Сами разбирате колко в действителност е силна мисълта ни и как тя е способна да нарисува най-съвършения и магичен пейзаж под наш контрол и как притежава силата да надраска и най-страшната картина в света. 

Всичко, което ни се случва в живота е плод на нашите мисли затова трябва да внимаваме какво си пожелаваме. Така е и с хората, които привличаме към себе си, те също са плод на нашето поведение, мисли и личността, която сме изградили с времето. Може би сте забелязали, как краставите магарета се надушват отдалече, така е и с хората, които притежават голямо и чисто сърце и носят добрина в душата си, те успяват да се разпознаят и почувстват още преди да са поговорили с другия, това също е част от магията на нашето подсъзнание и вътрешно усещане.

Красотата идва тогава, когато човек успее да насочи своите мисли в правилната поска и чрез тях да привлече тези хора, които огряват неговия земен път и носят щастие в живота му. Колкото по-силно един човек желае нещо и колкото по-често си мисли за него, толкова по-вероятно е това желание да се превърне в реалност, но на първо място за да постигнем това вълшебство е нужно да пречистим съзнанието си от мрачните и болезнени мисли, като ги заменим единствено с такива, които носят радост в живота ни. 

Чрез нашите мисли предизвикваме и голям процент от събитията в своя живот, съществуват научни доказателства, които разкриват как болни хора са успели да подобрят своето здравословно състояние, чрез силата на мисълта и как здрави хора са успели да предизвикат към себе си симптоми на болест, защото са повярвали и подсъзнателно са си повтаряли, че не се чувстват добре.

Освен промяната в емоционалното ни състояние и самочувствието, мислите ни отвеждат и до промяната, която е свързана с всички онези неща, които биха подобрили живота ни и биха ни накарали да се почувстваме щастливи в своите собствени обувки, без самосъжаление, без натиск от непредвидени ситуации и стрес, защото ще държим контрола на всичко онова, което преминава като мисъл през съзнанието ни.

Нашият ум създава както щастливите събития, така и нещастията в живота ни, както здравето, така и болестите, както бедността, така и богатството – запомнете това и се съсредоточете в тази посока, като постигнете своите желания, чрез мисловна отдаденост, постоянство и силна вяра в доброто и красивото!    

Силата която ни дава мисълта е способна да промени света ни, като ни обогати емоционално и привлече в живота ни единствено здраве чисти хора и духовно богатство.