Риби: Завръщане у дома - астро прогноза за 2021 г.

  • Сподели:
Риби: Завръщане у дома - астро прогноза за 2021 г.

Представяме ви прогноза на Гал Сасон за зодия Риби през 2021 г. 

Риби: Аз си представям

Завръщане у дома, но някъде далече

Ей сега ще поясня подзаглавието, въпреки че като Риби сигурно вече сте усетили за какво говоря.

През последните три години Господарят на кармата Сатурн беше зает да ремонтира вашия дом на хората, приятелите, компаниите и отношението към държавните институции. Бяхте принудени да ревизирате преценката си за приятели, познати и колеги; за групи, организации и общности, към които принадлежите; за своите контакти, почитатели и клиенти.

Може би пандемията ви е помогнала да разберете кои са истинските ви приятели. Ако работите в компания, възможно е да сте станали свидетели на борби за власт и политически маневри, а може всичко това да ви е омръзнало и да сте сменили местоработата си.

Не се притеснявайте, ако се чувствате малко самотни; не съжалявайте, че сте се разделили със зловредните хора около себе си. Всичко това беше необходима част от подготовката ви за следващите няколко години, когато Сатурн ще се върне в дванадесети дом, свързан с дванадесетия знак – вашия, Риби.

Веднъж на 27–30 години Сатурн се връща в последния дом на зодиакалната система – дома на освобождението, изолацията, ограничението, мистицизма, страданието, въображението и емпатията. Както виждате, всички тези аспекти на живота са свързани с вашия знак, така че вие се прибирате у дома.

Но дванадесетият дом е също така домът на предишните животи, кармата, уменията, способностите и травмите, преживени или натрупани през миналото. Да, вие се прибирате у дома, но този дом може да е много далеч във времето и пространството.

През 2021 година Сатурн ще бъде на същото място, където е бил в периода 1991–1993 г. Възможно е тогавашни преживявания да са свързани със случващото се сега. Освен това през онези години е трябвало да почувствате как се проявяват спомени от минали животи.

Може би сте посетили страна, в която сте живели някога; срещнали сте човек, когото познавате от предишно прераждане; изучавали сте нещо, за което сте имали усещането, че някога сте владели отлично. Тези умения, дарове и способности ще се върнат през следващите три години, докато изследвате миналите си животи посредством различни синхроничности и щастливи случайности.

През 2021 г. великодушният Юпитер също ще бъде в дванадесетия дом, за да смекчи някои по-сурови аспекти от преминаването на Сатурн през дома на болката и да ви помогне да се справите по-лесно. Какво иска Господарят на кармата от вас ли?

Отговорът: да упражнявате откъснатост, безпристрастност и освобождаване. Ще се сблъскате със ситуации, в които ще трябва да се откажете, да се предадете, да загубите, да кажете "сбогом" и да се справите с човешкото страдание. Като Риби вие притежавате суперсилата на емпатията.

През 2021 г. ще се сблъскате със страдание и болка (не задължително ваши) и от вас ще се иска да бъдете лекар, сестра, лечител, майка и баща за мнозина. Юпитер ще бъде насреща, за да ви напътства.

В редица отношения помощта и служенето на другите ще ви открият възможности в кариерата и ще ви дарят с успех дори работата ви да не е свързана с темите на дванадесетия дом.

Цялата прогноза на Гал Сасон може да намерите в книгата му "Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака" от издателство "Кибеа".