Всичко най–важно за зодия Лъв

  • Сподели:
Всичко най–важно за зодия Лъв

Лъв

(23 юли – 22 август)

Управляваща Планета: Слънце

Огнен знак

Вие преливате от творческа енергия и сте завладяни от същото желание за успех и одобрение, които ще ви помагат да се реализирате максимално успешно. Тези обстоятелства ще ви подтикнат да си наложите дисциплина, умно да планирате времето за работа и за развлечения и да изтъкнете всичките си положителни качества. Посветете се главно на краткосрочни планове, избягвайте да ипотекирате бъдещето си. Това няма да ви попречи да се заемете с работата, която ще изисква да мобилизирате цялата си хитрост и изобретателност. Ще имате нужда от тях.

РАБОТА: Вие сте насред бойното поле, под истинска лавина от инициативи, които ще имат предимство, но ще пожънете големи успехи. За компенсация ще трябва да положите сериозни усилия, за да се усъвършенствате във всички области, да не губите ценно време като същевременно си отделяте миг покой за размисъл. Трябва да направите невъзможното, за да бъдете на първа линия. Трябва да се водите от дързостта, куража, лоялността и чувството за отговорност.

ЛЮБОВ: За известно време любовният ви живот ще бъде ограничен, ще се движите в мъглата на недосегаемите мечти. Но след като премине този период, към края на годината, вие ще се хвърлите без задръжки във вихъра на страстите си, ще се отдадете на способността си истински да изживявате големите чувства. Ако сте необвързани, тази любов така ще ви допадне, че ще обречете бъдещето си на нея. Все пак предпазливо ще премислите всички аспекти на положението, защото чувствате нужда от човек, който е способен да отговори на нуждата ви от престиж. Умно ще преодолявате почти неудържимите изкушения, които през тази година ще ви дебнат зад всеки ъгъл. Не жертвайте ценните си качества за мимолетни увлечения.

ЗДРАВЕ: През тази година животът ще кипи във вас, но това не трябва да ви кара да прекалявате. Възприемете по-здравословен начин на живот, наблюдавайте кръвообращението си, сърцето, движете се колкото се може повече на чист въздух. Вътрешното ви самочувствие сериозно ще се отразява на физическото ви състояние. Запазете доброто си настроение, мислете хубави конструктивни неща. По–добре да имате железен дух, отколкото да се подлагате на драстично лечение.

ПРОФЕСИИ: Подходящи професии за тази зодия са – музиканти, журналисти, преводачи. Професии, свързани със социологията и рекламата. Лъвът проявява склонност към професии, свързани с информатиката и изчислителната техника, тъй като там се проявява неговата способност за систематизиране. Лъвовете имат нюх и усет към цвета и формата и подходяща професия за тях е дизайнер. Лъвът е волеви тип и поради това е предопределен за професионалния спорт.

НЕПОДХОДЯЩИ ПРОФЕСИИ: За тази зодия не са подходящи онези професии, които са свързани с обслужването на други хора, защото им е необходима възможност да се издигнат. Неподходящите професии за Лъва са – готвач, мебелист, механик, електротехник, агент в туристическо бюро. По–добре е да не се заемат с професии като медицинска сестра, стюардеса, преводачка, както и с такива, които са свързани с колективен труд.

ХАРАКТЕРЪТ НА ЛЪВА: Лъвовете притежават силна воля и природна дарба, за да постигат своето. Те са открити хора, доверчиви са и очакват същото от останалите. Хората от този зодиакален знак имат силно изразено чувство за собствено достойнство, но то няма нищо общо с високомерието. Лъвовете са фанатици на съвършенството и вършат всичко по система. Вярата на родените под този знак е безгранична. Те са едновременно реалисти и идеалисти. Безусловно лоялни са. Лъвовете не обичат кривите пътеки, ако се налага те се борят, но това трябва да бъде честна борба. Лъвовете имат качества на ръководители.