Жената спасила и покорила сърцето на агент Бонд

  • Сподели:
Жената спасила и покорила сърцето на агент Бонд

68-годишният Пиърс Броснан е играл прочутия Джеймс Бонд, по който въздишат хиляди жени, но в реалния живот бившият агент 007, е мъж само за една жена. 
Със съпругата си Кийли Шей Смит са женени повече от 20 години и от връзката си имат две деца - Парис и Дилън.
Феновете се възхищават на тяхното поддържане на успешен холивудски брак през всичките тези години. Попитан за тайната на дългогодишната им връзка, Броснан отговорил, че просто се радват да бъдат заедно. 

Преди да се срещне с актьора от ''Мама Миа'', Смит участва в музикалното видео на MTV от 1986 г. на „Staknut with You" от Хюи Луис. Тя също играе Валери Фрийман за един сезон в дневния хитов сериал General Нspital. Въпреки обещаващото си начало в актьорството, Смит в крайна сметка решава да се занимава с журналистика. В продължение на шест години тя бе екологичен кореспондент на The Home Show в ABC. От 1995 до 1997 г. взима участие в хитовата документална поредица на NBC, Unsolved Mysteries.

Смит е многостранен журналист. В един момент е назначена за кореспондент по градинарство на ABC Good Morning America и Mike and Maty. След това става развлекателен репортер за Today Show, Entertainment Tonight и Entertainment Report. Освен това обича да работи зад кулисите и е създател, продуцент и домакин на Home Green Home на PBS.
Кийли е посветена на защитата си за околната среда. Преди да се оженят, тя и Броснан си сътрудничиха със Съвета за защита на природните ресурси и Международния фонд за хуманно отношение към животните, за да блокират изграждането на солна фабрика в Лагуна Сан Игнасио в Баха, Калифорния. Двамата продължават да участват активно в многобройни екологични инициативи, включително младежката и хуманитарна програма на приятелката им Джейн Гудол "Корени и издънки".

Смит е спечелила множество признания за работата си като екологичен журналист. През 1991 г. получава награда за специални постижения на фестивала за екологични филми. Получава отличие от сенатор Барбара Боксър, Malibu Times и списание Organic Style за нейната постоянна отдаденост на екологичните каузи.

Как се срещнали Пиърс Броснан и Кийли Шей Смит?

През 1991 г. Броснан губи 43-годишната си съпруга Касандра Харис, след 11 години брак, с която има три деца: Кристофър, 48 г., Шон, 38 г., и Шарлот, 41 г.
Касандра умира от рак на яйчниците – поради същата причина умира и дъщеря им Шарлот през 2013 г.
Три години след като звездата от The Misfits губи първата си съпруга, той се среща със Смит в Кабо Сан Лукас, Мексико. Двамата се запознават на събитие, което Кийли отразява в телевизионно шоу. Първоначално предназначена да интервюира Тед Дансън, телевизионният кореспондент в крайна сметка се срещна с бъдещия си съпруг.


„Той беше завладяващ", каза Кийли пред People през 2001 г. „Висок, тъмен и красив. Всичко, от което веднага би могъл да си привлечен. Той имаше един палав блясък в очите си. Помислих си: „Уау!"


Дни по-късно, Пиърс и Кийли излезли на първа среща. Седяли под звездите, докато се държат за ръце, а небето било осветено от светлините на фойерверки. Звучала музиката на Кени Логинс и си говорили до 3 сутринта.
Когато искрата помежду им пламнала, актьорът не обичал да прекарва времето си далеч от нейната компания.


"Където и да бях по света, тя ми липсваше и бих ù изпратил билет, за да дойде и да бъдем заедно. 
В нейно лице открих страхотна жена."

 

Покойната дъщеря на Броснан, Шарлот, също е била сигурна, че двойката са създадени един за друг. 
„Само да видя върховната любов, която тези двама души изпитват един към друг, беше невероятно. Баща ми я намери отново и това ме прави щастлива.", казва Шарлот на сватбата на баща си в абатството Ballintubber в Ирландия.

Наскоро двойката разкри, че са отлагали сватбата си няколко пъти, преди успешно да организират уютна церемония със сто гости.

Кийли била силата, която помогнала на Пиърс да преодолее депресията си.

След като първата му съпруга трагично умира, Пиърс никога не е мислел, че ще се влюби отново. 
Той все още тъгувал за жена си, когато срещал Кийли. Смъртта на съпругата му го оставила опустошен, което той признава, че намира за огромно предизвикателство, ако не беше любовта и подкрепата на неговата състрадателна Кийли, която го насърчила да скърби и изразява чувствата си.
Приятели на двойката споделят, че способността на Кийли да осигури емоционална подкрепа на съпруга си е помогнала на Пиърс да премине през пристъпите на депресия. Пиърс я определя като:

"тя притежава тази сила, без която не бих могъл да живея".
 

Какъв прекрасен пример за безусловна любов е това. Да, Пиърс е богат, очарователен, дяволски красив и да не говорим, че е нелепо талантлив, но той е човек като всички останали, със своите болки, тревоги и борби. И каква жена е намерил, която го обича, подкрепя и насърчава през всеки етап от живота му. 
"Моята Северна звезда винаги се грижи за мен", така я описва Пиърс.

Двойката вярва, че качественото време е тайната на техния щастлив съюз.

Освежаващо е да видите в света на шоубизнеса тази очарователна двойка, която публично изразява обожанието си един към друг. Циниците може да мислят, че това е просто PR трик, но приятелите са на различно мнение:
„Те наистина са дълбоко отдадени един на друг. Двамата са истински сродни души."

Въпреки че животът им може да е доста натоварен поради снимачния график на Пиърс, писателската кариера на Кийли и родителските отговорности - между които препускат - те винаги намират време един за друг. Пиърс казва, че тайната на техния щастлив съюз, е качественото време прекарано заедно.


„Съпругата ми и аз направихме кратко пътуване до Санта Барбара. Заминахме за романтичен уикенд, да разгледаме къщите и да пием страхотно вино. Не слушахме никаква музика, а просто слушахме гласовете си, докато подреждаме света."


С всичките пари и слава, за които някой би могъл да мечтае, Пиърс и Кийли не искат нищо повече от това да прекарват качествено време.
Не е ли това нещо, от което всички имаме нужда?