Зодия Овен – любов, късмет и бъдеще

  • Сподели:
Зодия Овен – любов, късмет и бъдеще

(21.03 – 20.04)

Управляваща планета – Марс

Знак – Огнен

Метал – желязо

Овенът е съчетание от  - огън, динамика и искри. Той упорито преследва своите цели, благодарение на своята бързина и импулсивност. Тази зодия е динамична, безкомпромисна и безкрайно силна. Човек роден под този огнен знак, притежава всички средства, за да може да се пребори с всякакви несгоди и ограничения.

Интелигентността позволява на Овена да обмисля правилно своите възможности и да изгражда една съвършено правилна стратегия за отношението си към останалите хора, защото той е на принципа, както другите подходят към него, това ще бъде и неговото отношение към тях за напред. Той е безкомпромисен и когато гони своите цели, освен че никога не се отказва, той влага всичките си сили и възможности до постигане на желания резултат. Овенът е човек, който подхожда с грижа внимание и любов към хората, които са на сърцето му. За най -близките си, той винаги е стабилна упора, на която могат да разчитат безрезервно.

Любов

Силни, бойни, обичащи да имат надмощия в своите връзки. Овенът се вълнува от собствения си ентусиазъм, бързо поема инициативата и преследва до край обекта на своите желания. Това често води до съперничество в секса и любовта, до груба безсловесна близост, когато в Овена се е пробудил сексуалния звяр.

Една сантиментална тенденция ще се откроява във вашия интимен живот и при това, за доста дълъг период от време. Научете се да избягвате хора, които потъпкват вашата интелигентност, такива които ограничават свободата ви и са недостойни за вашата нежност, защото тези хора ще бъдат водени единствено от собствените си интереси и желания. Желанието ви за движение, ще ви срещне с много нови и интересни личности, точно поради тази причина никога няма да се чувствате самотни.

Късмет

Овенът  е роден победител, който още от самото си раждане следва принципа – ‘’Дойдох, видях, победих!’’. Марс се стреми да насърчава по-благородната страна на тази зодия и определено му помага, да изкара по-лесно своите качества наяве. Овенът е силен и упорит, а неговия късмет никога не го изоставя в трудните моменти.

Дори когато е решил, че няма никакъв късмет - нещата се преобръщат и живота му помага да разбере, че когато човек разполага със своята свобода и сила да избира, е истински късметлия и той е именно от този тип хора, които умеят да се борят докрай. Никога не се отказват, а късметът им помага да разберат, че животът е готов да им помогне, стига да знаят точно какво искат от него.

Бъдеще

Дързостта и упоритото желание за действие и осъществяване на плановете, ще помогнат на Овена да постига своите цели и да разрешава поставените му задачи повече от успешно. Нужно е да се научи да проявява повече сръчност и търпение, за да може по-лесно да се приспособи към обстоятелствата, без да пропуска добрите възможности. С всяка изминаваща година, Овенът ще почувства прилив на повече мъдрост и вътрешна хармония.

Животът ще му поднесе много опит, но и ценни изживявания, от които той ще бъде истински удовлетворен. Овенът няма да сбърка, ако продължава да работи така упорито и неуморно, и трупа нови умения за усъвършенстване. Единствено така ще може да отреагира ефикасно в случай на съперничество, подли игри и конкуренция.

Вие ще се чувствате постоянно стимулирани да показвате своите силни качества, а именно упоритостта, борбата и победата. Постарайте се да съчетаете прозорливостта и търпението, както и да не насилвате нещата, чрез прибързаност и грубост, защото ако успеете да го направите, ще можете да се радвате на баланс и равновесие в своя живот.