Реалната къща на Барби в Малибу е обявена за отдаване под наем в Airbnb

  • Сподели:
Реалната къща на Барби в Малибу е обявена за отдаване под наем в Airbnb

Розовата къща на мечтите на русата кукла току-що беше предоставена под наем в Airbnb.

В света на Барби животът е пластмасов, фантастичен и ярко розов. Нейното жилище на плажа в Малибу, известно като Къщата на мечтите, е ослепителен гигант, който не оставя Барби и гостите ѝ да се нуждаят от нищо.

Има много място за отдих и занимания, одобрени от Барби: голям басейн със солариум и водна пързалка, диджей кабина и дискотека, фитнес на открито, кухня и още много други неща. Всяка спалня е розова и дворцова, като всичко това гарантира само най-сладките сънища в Къщата на мечтите.

"Всички имаме мечти, а Барби има късмета къщата ѝ да е пълна с тях", заяви Кен в съобщение за пресата. "Нямам търпение да посрещна гости в това единствено по рода си имение".

Посетителите ще могат да заявят престой в къщата в Малибу на 17 юли в 10:00 ч. българско време. По време на престоя си гостите ще имат възможност да се разходят из неоновия гардероб на Кен, да се забавляват на светещия дансинг, да се излежават край басейна и като малък сувенир от света на Барби - да си вземат у дома комплект персонализирани кънки Impala и дъски за сърф.

В подкрепа на схемата за отдаване под наем Airbnb обяви, че част от печалбата, реализирана от Къщата на мечтите, ще отиде за еднократно дарение за насърчаването на увереността на момичетата в полза на международната благотворителна организация ''Save the Children'', която предоставя учебни ресурси и подкрепа на деца, семейства и общности.