Адам Сандлър казва, че остаряването е освобождаващо

  • Сподели:
Адам Сандлър казва, че остаряването е освобождаващо

В ново интервю за списание AARP бащата на две деца разказва за остаряването и как то го е променило - емоционално и физически.

"Остарявам. Това не означава, че се чувствам стар. Е, може би се чувствам, когато съм на баскетболното игрище и 18-годишно момче чуе, че съм на 56 години, и каже: "Уау! Мислех, че си по-млад от това! Но аз харесвам възрастта си и е забавно да играя на моята възраст."

Актьорът навлезе в драматичен етап от своята предимно комедийна кариера, която стартира с "Uncut Gems" и продължи успешния филм "Hustle", в който Сандлър играе скаут от NBA, и предстоящия "Spaceman", в който влиза в обувките на астронавт.

Сандлър продължава, добавяйки, че остаряването е "освобождаващо".

"Не е нужно да съм верен на нищо друго освен на това как изглеждам, какво мисля и какво правя в живота", каза той. Тази автентичност се е отразила дори на хранителните и тренировъчните му навици.

"Не е имало филм, в който да съм останал с едно и също тегло по време на тримесечните снимки. Преди се притеснявах за това. Сега не ми пука.''

Той също така признава, че се чувства много по-спокоен в наши дни, което отчасти обяснява с посещението на терапевт.

"Терапевтът ми даде план. Броя до десет, преди да кажа някоя глупост. Правейки това, осъзнавам, че не е било толкова важно да го кажа и после да се чувствам глупаво от постъпката си, за която ще съжалявам. Преди не бях такъв. Имах бърз характер и бързи реакции. Допусках глупави грешки и говорих много глупости. Поглеждайки назад към взаимоотношенията си, си давам сметка, че бях задник. Бях егоист."

Въпреки че е помъдрял и осъзнал тези уроци, той все още се тревожи от време на време - точно като всички нас. Другият основен признак за Сандлър е неговата подвижност. Той признава, че е бил "в агония всяка минута", заради което в крайна сметка му е направена операция на тазобедрената става през септември. Операцията последвала контузия на слабините, която се случила на снимачната площадка на филма ''Hustle''.

Що се отнася до останалата част от кариерата му, Сандлър се надява, че феновете ще останат с него през продължаващата му еволюция.

"Искам хората да продължат да се наслаждават на това, което правя. Надявам се, че добре са се забавлявали с моите филми, с това, което съм им дал, и независимо дали са ме харесвали или не, да оценят, че съм се старал по най-добрия начин."