Как първият брак на Дуейн Джонсън го е превърнал в по-добър съпруг и баща днес

  • Сподели:
Как първият брак на Дуейн Джонсън го е превърнал в по-добър съпруг и баща днес

Някои бракове не вървят и в тези случаи разводът може да е най-добрият вариант за всички участници. Но не е задължително разводът винаги да е болезнен или токсичен и да води до депресия. Дуейн "Скалата" Джонсън доказва, че е възможно човек да премине през раздяла, да общува с чувствата си и след това все още да има най-топлите отношения с бившия си партньор.

Скалата и Дани Гарсия се срещат за първи път в университета в Маями в началото на 90-те години на миналия век. Той посещава UM с футболна стипендия, докато тя завършва бакалавърската си степен. "За първи път се видяхме в спортната зала в университета в Маями. Аз бях в последната си година в отбора по гребане, а той беше в първи курс и се възстановяваше от контузия вследствие на футбола", обяснява Гарсия.

Двамата сключват брак през май 1997 г., а през август 2001 г.  посрещат първото си дете - дъщеря на име Симон (Ава Рейн). Въпреки многобройните им постижения в любовта и кариерата, около шест години след раждането на Симон те започват да се отдалечават един от друг, преди да обявят официалната си раздяла. Това обаче не беше типичната раздяла. Двамата разговаряха и развиха нов вид приятелство, вместо да прекъснат връзката си окончателно.

Според Джонсън те наистина не са имали никакви проблеми с брака. След раждането на Симон са започнали да се отдалечават един от друг и любовта им вече не е стояла на дневен ред. Затова са взели решение да сложат край на съпружеските си отношения, но да останат приятели в името на дъщеря си. 

Джонсън се запознава със сегашната си половинка Лорън Хашиян през 2006 г. по време на снимките на филма "План за игра" и според него "в рамките на 30 секунди си помислих: "Уау, тази жена е зашеметяваща". Джонсън научава ценни уроци от развода си, което го кара да стане по-добър съпруг и родител в брака си с Лорън. Двамата се женят през август 2019 г. Двойката има две деца заедно: Тиана Джия Джонсън и Жасмин Джонсън. Както добре знаем, Скалата е заобиколен от своето красиво женско царство, за което той би направил всичко.

Гарсия все още работи като бизнес партньор и мениджър на Джонсън. През 2012 г. двамата съосноваха продуцентска компания, наречена Seven Bucks Productions. През 2014 г. Гарсия се омъжва за културиста и консултант на марката за фитнес индустрията Дейв Риенци.

През 2017 г. Гарсия заяви пред списание Marie Claire, че всяка стъпка от развода е била направена целенасочено и заедно. Тя твърди, че между двамата никога не е имало напрежение, упреци и скандали.

"Някои хора преминават през раздялата без разговори, без диалог и това прави нещата още по-мрачни за двойката, слава богу това не се случи с нас. Ние тръгнахме на това пътешествие заедно. Променихме връзката си от любовна на приятелска. Общувахме всеки ден, и то по няколко пъти - не само за бизнеса, но и за това, което се случваше в личен план."

Гледната точка на човек за живота и любовта със сигурност ще се промени, след като преживее раздяла, но не е задължително резултатите да са негативни. Много е трудно едни отношения да приключат по човечен, нормален, приличен и цивилизован начин, особено когато между партньорите стои напрежение, обиди, скандали, огорчение, натрупан гняв, лъжи, изневери и други проблеми, но сме длъжни винаги да търсим диалога и пътя един към друг, който път не е на омразата и мълчанието. Независимо дали връзката ни е дала деца трябва да се опитаме да се разделим човешки и с по-малко неизлекувани рани. Дължим го на себе си, дължим го и на децата си, защото ако бракът ни не е бил щастлив и плодотворен, тогава раздята ни може да бъде добър пример как да се продължи напред.