Кевин Костнър обича еднакво всяко от седемте си деца

  • Сподели:
Кевин Костнър обича еднакво всяко от седемте си деца

Да имаш голямо семейство може да бъде доста трудно, но в същото време и прекрасно. Кевин Костнър доказа на всички, че родителската любов може да бъде еднакво разпределена, независимо от броя на децата, които имате. Да обичаш едното не означава да не обичаш другото.

Първият му брак го дарява с три прекрасни деца.

Кевин Костнър се запознава със Синди Силва, амбициозна актриса, докато двамата са студенти в Калифорнийския държавен университет в град Фулъртън. Силва е първата партньорка на Костнър, с която той сключва брак. Двамата се женят през 1978 г., по времето, когато Силва прекарва лятото си, играейки ролята на принцеса в Дисниленд. Ето защо Костнър понякога я наричал Снежанка.

През 1984 г., 6 години след като двойката е сключила брак, се ражда дъщеря им Ани. През 1986 г. се ражда втората им дъщеря Лили, а през 1988 г. - синът им Джо. Въпреки щастливия 16-годишен брак, двойката се развежда през 1994 г.

Връзката на Кевин Костнър с Бриджит Руни

Връзката на Костнър и Руни не е дълготрайна, тъй като продължава само една година. Въпреки това Руни ражда четвъртото дете на Костнър - момче на име Лиъм.

Вторият му брак го дарява с още три малки деца.

В началото на връзката си с бившия модел Кристин Баумгартнер Костнър имал усещането, че може би не е готов да има още деца. Той обаче бързо променил мнението си и двойката се сгодява още през 2003 г., а през 2004 г. се жени. Оттогава насам те са щастливи родители на три деца.

Да станеш баща на пето дете на 52-годишна възраст може да изглежда предизвикателство за мнозина, но не и за актьора от ''Бодигард''. Все пак Костнър е имал един страх. Той обяснява, че се притеснявал да не отгледа петото си дете по същия начин, както първото. Костнър се страхувал, че може да почине твърде рано и да остави сина си да бъде отгледан от някой друг.

Трудностите, причинени от разликата във възрастта на децата му от 26 години

През годините Костнър е бил открит за някои от трудностите, които е имал по време на бащинството. Той откровено заяви, че отглеждането на деца е много интензивна работа, особено в неговия случай, тъй като е трябвало да съчетава два набора деца от два отделни брака.

Твърди, че децата му са го разпитвали за това кои предпочита повече. Въпреки че е знаел, че това е нормално явление, е трябвало да ги увери, че да обичаш един човек не означава, че обичаш друг по-малко.

Любовта му към децата не спирала през годините.

В публикация в Instagram Костнър разказва за действията си в детския институт "Сискин". Той каза, че е придобил навика всяка година да посещава прекрасните деца в института и да им помага, както може, с дарения или просто правейки им компания. Дори след като има седем собствени деца, Костнър продължава да изпитва любов към децата в сърцето си.