Лиъм Нийсън описва бившата си партньорка Хелън Мирън като "забележителна жена"

  • Сподели:
Лиъм Нийсън описва бившата си партньорка Хелън Мирън като "забележителна жена"

Лиъм Нийсън се изказа ласкаво за бившата си приятелка Хелън Мирън, описвайки я като "нещо наистина различно" и "забележителна жена".

70-годишният ирландски актьор се среща със 77-годишната английска актриса в продължение на пет години между 1980 и 1985 г., като през четири от тях живеят заедно. И двамата са размишлявали върху връзката си по различни поводи през годините, след като тя е приключила преди 37 години.

Говорейки пред Entertainment Tonight Canada, Лиъм рекламираше най-новия си филм "Марлоу", в който играе заедно с Даян Крюгер, Джесика Ланг и Алън Къминг. Отбелязвайки, че Мирън преди това е казала, че все още го обича дълбоко, Нийсън продължи: "Хелън е забележителна жена, забележителна актриса - аз съм късметлия, че бях с тази дама, тя е нещо специално.''

През ноември миналата година Хелън каза за бившия си:

"Не ни беше писано да бъдем заедно по този начин, но се обичахме много, много.

Мирън си спомни с носталгия и умиление за връзката с бившия си приятел Нийсън, като обясни, че двамата много се обичали.

"Обичам го дълбоко и до днес. Той е невероятен човек.''

Легендарната звезда не се срамува да се изказва за бившия си и преди това не можа да се сдържи да не си спомни за времето, когато е ходила на къмпинг с актьора, по време на участие в шоуто на Елън Дедженеръс през 2019 г.

"Докато имахме връзка, веднъж ходихме на къмпинг с Лиъм. Живеехме заедно в продължение на четири години! Това беше преди Лиъм да стане огромната филмова звезда, която е днес.''

През януари 2018 г. холивудските знаменитости разкриха, че са били влюбени по време на четиригодишния си романс, като Хелън дори призна, че това е била любов от пръв поглед по време на участието им в "Шоуто на Греъм Нортън".

Запитана от дръзкия водещ на предаването за дните, в които са се срещали, Хелън побърза да подчертае, че романсът им, който е пламнал между 1980 и 1985 г., е бил много по-сериозен от случайните ухажвания.

"Не просто се срещахме, а живяхме заедно четири години - бяхме сериозна двойка за известно време. За мой късмет!''

А Лиъм бързо отвърна на чувствата на Хелън, като призна, че веднага се е влюбил в актрисата, когато се срещнали на снимачната площадка на филма "Екскалибур" през 1981 г.

''Преди да я видя и да започнем да работим заедно, бях прочел някъде, че ако тя харесва някой мъж, имитира походката му зад гърба му, и един ден се обърнах и тя правеше точно това.''

Но може би най-ласкавият коментар дойде, когато Лиъм призна, че е трябвало да се пребори с доста конкуренти, за да спечели сърцето на Хелън.