Марк Уолбърг споделя, че слуша гласовите съобщения от покойната си майка: "Те са всичко, което имам сега"

  • Сподели:
Марк Уолбърг споделя, че слуша гласовите съобщения от покойната си майка: "Те са всичко, което имам сега"

Майките са истински воини, тъй като могат да издържат на всички предизвикателства, които се изпречват на пътя им, и ще ги победят в името на семейството си, точно като Алма Уолбърг, която сама отглежда деветте си деца, учейки ги на ценности, които ще им помогнат да бъдат по-добри хора. А Марк Уолбърг, най-малкият ѝ син, я е обичал и ценял много до последния ѝ миг.

Жената чудо в образа на майка

Марк Уолбърг е успешен актьор и фитнес ентусиаст, което не е изненада, тъй като всеки велик мъж има любяща майка, която го подкрепя. Майка му Алма, отглежда съвсем сама деветте си деца, въпреки че никак не ѝ е било лесно и е имала моменти, в които е била на ръба да се предаде. Окуражавала е децата си да преследват всичко, което искат да постигнат, а по-късно те са ѝ били благодарни, че ги е подтикнала да бъдат по-добри версии на себе си. Винаги е била на разположение на семейството си и с гордост е разказвала на всички, че децата ѝ са свестни хора, които правят добро за другите. В интервюта Алма е разказвала, че Марк ѝ се е обаждал в 3 часа сутринта от другия край на света и не е пропускал нито един ден без да я чуе. За огромно съжаление в цялото семейство се отваря огромна нелечима празнина, защото през април 2021 г. Алма починала. За всички било трудно да приемат факта, че тя си е отишла. Марк споделя, че майка му е била невероятен човек и се е гордяла с тях въпреки трудностите, с които са се сблъскали, но са успели да преобърнат живота си. 

Любовта и жертвоготовността на една майка никога не могат да се объркат

"Стремях се да дам на децата си любовта, която винаги съм искала, но така и не получих. Исках да знаят, че винаги съм до тях и винаги могат да разчитат на мен.  Дори и да не ми харесва това, което ми казват, аз съм до тях. Независимо от всичко. Сега и те са така спрямо мен - дават ми цялата си обич.''

Алма става майка на 18-годишна възраст. Тя се стараела да бъде най-добрата майка, която е способна, и дори създавала нови ястия за децата си, когато били малки. Правела всичко, което можела, за да отгледа всичките си деца по правилния начин. Признавала е, че е било трудно да си самотен родител, особено след като всичките девет деца имат свои собствени характери и интереси. В крайна сметка всичко се е отплатило.

Гласът и лицето на една майка винаги ще липсват

Марк споделя, че майка му е умеела да докосва сърцето на всеки и е била истинско вдъхновение. За да може отново да види лицето ѝ - гледа нейни интервюта, а за да чуе пак гласа ѝ - често слуша гласовите съобщения, които тя му е оставила. ''Те са всичко, което имам сега'', казва актьорът.

Той с гордост продължи да казва, че майка му е истинското определение за упорит труд, споменавайки всички неща, които тя е правила само за да осигури прехраната на цялото семейство.

Истинската любов ще бъде запомнена

След кончината ѝ скръбта и тъгата на семейството можели да се усетят по целия свят. Марк и Дони Уолбърг изразили признателността и любовта си към Алма чрез постовете си, в които си спомняли за всеки миг с нея, когато тя все още била с тях. Сякаш тя никога не ги е напускала. Алма може и да си е отишла, но наследството ѝ продължава, тъй като нейните ценности и убеждения са внушени на децата ѝ.

Марк напуска Калифорния, за да осигури подходящ живот за семейството си. Тъй като в детството си е бил обичан и ценен, той иска да направи същото за семейството си, точно както е направила майка му.

"За да мога да осигуря на децата си по-добър живот и да следвам мечтите им, независимо дали дъщеря ми е състезател по конен спорт, синът ми баскетболист, а по-малкият ми син е играч на голф, това има много по-голям смисъл за нас." Семейството му се премества, за да може да започне отначало. Марк казва, че децата му са приоритет за него и благодари на съпругата си, че го е направила по-добър човек.

Жертвите и усилията, които Алма е вложила, си заслужават заради семейството. Марк ще продължи нейното наследство, като се грижи за семейството си и създава незабравими връзки заедно с тях.  А след тази трогателна история, на нас ни стана още по-любим.