В компанията на близки приятели Робърт де Ниро отпразнува 80-ия си рожден ден

  • Сподели:
В компанията на близки приятели Робърт де Ниро отпразнува 80-ия си рожден ден

На 17 август легендарната филмова икона навърши 80 години и в чест на празника събра близките си приятели на вечеря.

Някои от най-значимите личности в Холивуд се събраха в нюйоркски ресторант, за да отпразнуват рождения ден на Робърт де Ниро.

На специалната вечеря в италианския ресторант Locanda Verde за рождения ден на актьора от "Кръстникът" присъстваха Пол Маккартни и съпругата му Нанси Шевъл, Леонардо ди Каприо, легендарните филмови режисьори Франсис Форд Копола, Мартин Скорсезе, Франсис Форд Копола и Джордж Лукас, както и Джейн Краковски, Алек Болдуин, Дейвид Блейн, Бет Мидлър, Кристофър Уокън, Чаз Палминтери и бившият губернатор на Ню Йорк Андрю Куомо. 

Де Ниро беше домакин на вечерята заедно с приятелката си Тифани Чен.

В навечерието на рождения си ден носителят на "Оскар" беше видян да гледа представление на "ФЛЕКС" в Линкълн център в сряда вечерта. След края на спектакъла де Ниро отиде зад кулисите, за да поздрави актьорите и да се снима с тях.

Де Ниро получи поздравителни послания за рождения си ден от приятели от шоубизнеса и личности от целия свят. Дъщеря му, Дрена Де Ниро, също отбеляза случая, като сподели в своите Instagram Stories публикация за рождения ден, посветена на баща ѝ.

На 6 април носителят на "Оскар" посрещна седмото си дете, дъщеря си Джия Вирджиния Чен Де Ниро, която споделя с партньорката си Тифани Чен.