Ким Катрал ще участва в ''And Just Like That''

  • Сподели:
Ким Катрал ще участва в ''And Just Like That''

Адът сигурно е замръзнал, защото според Variety и HBO Max Ким Катрал отново ще влезе в обувките на любимата за някои зрители Саманта Джоунс. В моята глава обаче повече отеква фразата ''Никога не казвай никога''. Ето че след множество нейни изказвания, в които Катрал ни убеждаваше, че няма да я видим в продължението на ''Сексът и градът'', включително и как тя не се намира в приятелски отношения с колегите си и по-специално Сара Джесика Паркър - ще видим отново, макар и за кратко дръзката Саманта Джоунс.

Според Variety, позовавайки се на източници, 66-годишната актриса е заснела епизодичната си роля на 22 март, без да взаимодейства с актьорския състав или със сценариста на сериала Майкъл Патрик Кинг. Съобщава се, че тя ще се появи само в една сцена на финала на втори сезон, в която героинята ѝ разговаря по телефона с Кари Брадшоу. И по всяка вероятност това е нещо като намигване за евентуално по-голямо участие в сезон трети. Може би с такъв завършек сценаристите ни правят намек какво предстои.

За последен път феновете видяха Саманта Джоунс в "Сексът и градът 2" - игралния филм, в който дамите отиват в Абу Даби. При обявяването на "And Just Like That'' в състава му не беше включена Катрал, която публично влезе в пререкания със звездата на франчайза и изпълнителен продуцент Сара Джесика Паркър. Отсъствието на Саманта от групата беше обяснено с това, че тя се е скарала с Кари и в крайна сметка се е преместила да работи в Лондон. През целия първи сезон обаче от шоуто запазиха образа на Саманта, която общуваше с Кари посредством текстови съобщения. Двете дори си пишат и правят планове да се съберат отново в Париж, когато Кари отиде там, за да хвърли праха на съпруга си в река Сена.Неотдавна Катрал сподели, че дори не е била поканена да участва в сериала, макар че отбеляза, че вече е дала ясно да се разбере, че няма намерение да се връща след филма "Сексът и градът 2" от 2010 г.: "Голяма мъдрост е да знаеш кога е достатъчно", казва Катрал в същото интервю за Variety. "Също така не исках да правя компромиси с това, което е сериалът за мен. Пътят напред изглеждаше ясен."

"Можете ли да си представите да се върнете към работа, която сте вършили преди 25 години?" - продължи тя. "Всичко трябва да се развива, иначе умира. Усетих, че когато сериалът приключи, постъпихме разумно. Не се повтаряме. А след това и филмът, за да приключим с всички неизяснени неща.''
 

Новината за завръщането на Катрал идва по-малко от месец преди премиерата на втория сезон на AJLT. В сериала участват останалите три оригинални актриси от SATC - Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис - и той служи като продължение на събитията от любимия сериал на HBO и двата му spin-off филма.

"Не се води "борба" - каза 58-годишната Паркър през юни миналата година в подкаста The Hollywood Reporter's Awards Chatter. "Не е имало никакъв публичен спор или спречкване, нито разговори или обвинения, отправени от мен или от когото и да било от мое име."

Малко предистория за драмата, която продължава от години зад кулисите: През 2017 г. Ким разкри, че никога не е била приятелка с колегите си и отношенията на снимачната площадка са били "токсични". Тя също така разкри, че не би снимала трети филм с тях.
След това, месеци по-късно, в началото на 2018 г., братът на Ким внезапно почина и Сара Джесика написа коментар към публикацията на Ким в Instagram, изразявайки съболезнованията си и привидно, заздравявайки разбитите им отношения.
По-късно Ким изведнъж се нахвърли върху Паркър за това, че "експлоатира" трагедията на семейството ѝ. Говори се, че Ким е причината третият филм за "Сексът и градът" да не се осъществи.

Катрал печели пет номинации за "Еми" за ролята на Саманта в "Сексът и градът". В момента тя може да бъде видяна заедно с Робърт де Ниро във филма на Lionsgate ''About My Father'', а след това ще играе магнат в козметичната индустрия в ''Glamorous'' на Netflix, чиято премиера също е на 22 юни.

Премиерата на втори сезон на ''And Just Like That'' е на 22 юни.